Arkadaşlar satacak arkadaşlarla özel olarak görüştüm. Beni kapora vererek ayırttığım elegance beyaz greenlıne almaktan soğuttular resmen. Şu an çok kararsızım. Sizce 60000 TL'ye daha iyi hangi araç olabilir yetinin muadili? Şikayet edilen konular aracın içeriye fazla ses aldığı, tiguandan kailte olarak çok aşağıda kaldığı, yeterince yerden yüksek olmadığı, konforsuz olduğu gibi sebepler siz bunlara katılıyor musunız?
Araç alımında herkesin beklentileri çok farklıdır...Konfor anlayışı kişiye göre değişir...
-Bende 2005 VW Caddy var...O kadar memnunumki...7 yıldır aracımı değiştirmedim...Aracımın arka koltuğunda oturan armut gibi sallanıyor...beni hiç rahatsız etmediği için..umurumda bile değil...Süspansiyon bana göre muazzam...bana göre konfor en üst seviyede...
VW Caddy tüm beklentilerimi karşılayan bir araç...
- Bir ay önce yeni bir tane daha araç almak için...sanal alemi şöyle bir dolaştık...bazı marka ve modellere odaklandık...En sonunda 40 bin TL ye..Peugeut 207 aldık...
1.4 Dizel 70 Bg. araç pire gibi...basıyon gidiyor...yakıt ise tartışmasız en ekonomik araç...
Gelgelelim...Süspansiyon diye birşey yok..en ufak bir lakada taktuk...heryerinden ses geliyor..bazen dağılacak sanıyorum...Peugeut ile ilgili sitelere girdim...orada yazılanları okudum...insanlar memnun...anlata anlata bitiremiyorlar...
Kısacası herkesin bakış açısı ve konfor anlayışı çok farklıdır...Ben YETi kullandım..çok konforlu bir araç...her şeyi ile dört dörtlük...
Tabiiki bana göre...
En doğru kararı kendiniz vereceksiniz...
Kolay gelsin..