Su yazilan sorunlarin cogu sube ve personeli ile alakali.
10 yildan fazladir Yurtici ile calisirim. Bu zamana kadar sube elemanlari ile artik yakinen tanistigimizdan dolayi bir sorun yasamadim. Ne var ki kimse tanimak zorunda degil, ama onlar da islerini duzgun yapmak zorundalar.
Tesaduf Istanbul dayim, sehir disindan paket gelecek.Gonderen kisi de o kadar hassas ki yetistirebilmek icin canla basla ugrasti. Kargo geliyor, dagitimi yapiliyor. Telefon ile takip etmeye calisiyorsunuz (444 .. ..) sistem bir calisiyor veya bilgi bulunamadi diyor. Subeyi aradim, dediler teslim edildi, kime, Zafer bilmem kim? Diyorum Kardesim benim ismim Serkan, benim kargomu nasil baskasina teslim edersin. Meger o bolgede benle ayni isim ve soyisim e sahip parcaci varmis, adama hergun belki 500 tane kargo geliyor, ismi gorunce adrese bakmadan salla digerlerinin arasina. Iki gunde zor bulduk. Ustelik hata yapmalarina ragmen, benim paketimi sabah ilk dagitimda gondermeyip, aksam en son dagitima biraktilar, sube muduresi de piskin piskin, valla Serkan Bey yine gelsin yine gondeririz biz onu nasil ayiralim o kadar kargonun icinden
Anlayacaginiz memlekette kim isini duzgun ve kalifiye elemanla, hakkini vererek yapiyor ki, kargocular yapsin. Musteri hizmetlerinden geri donus yaptilar sikayetimle ilgili, sonradan kadin aradi ozur diledi falan.
Bolgenize uygun bir kargo sirketi secin, ismine bakarak sakin karar vermeyin.