škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

mesai (muhteşem grafik animasyon)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Muhteşem bir şey yapmışlar.:hanz:Ekranınız düzgün ise tam ekran izleyin vede bir çift hoparlör ile dinleyin.Efektleride güzel..:ok::ok:

http://vimeo.com/5472812?hd=1
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP
2007 Skoda Roomster 1.2 HTP
2011 Skoda Fabia II 1.2 HTP  
2012 Fiat Doblo Cargo maxi 1.3 Mjet
2015 Ford Courier Van 1.5 TDCI

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
bu 3Dmax işine bende sardım bir aralar 14 gb ders anlatımlı video izledim kafayı yersiniz müthiç emek ve ayrıntı istiyor bu işi yapanlar aldıkları parayı hak ediyorlar...

Video nun HD olması ayrı bir güzellik katmış :)

Çevrimdışı 06navy

• Black Eagle
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Elemana sağlam bi tokat patlatasım geldi :D Bazen ben de sürünüyorum kalkarken ama bu kadar da olmazki :D Video çok güzel hazırlanmış, harika çizimler.

Çevrimdışı Mesdi

• ST Aile Ferdi
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.seatclubturkey.com/plaka/plaka_olustur.php?text=34+UDD+63
o kadar seste adam deli olur uyuyamaz.bu kalkmamaya direniyor
2006 GOLF PLUS

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com

hakanerdogan

• Ziyaretçi
konu çok sıkıcı ama grafikler inanılmaz güzel.

ben liseye giderken Eryamandan Altındağa giderdim, gece 1.30 da yatardım fix, 5.45 de ayaktaydım alarmdan bile önce kalkarım, uykuyla hiç aram yoktur, bir geceyi uyumadan atlarım çok rahat ertesi günün gecesine kadar.

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Gece 1 veya 2 de yatsam dahi sabah 8:30 da rahat uyanırım.Pazar günü bile erken kalkıyorum.Ama genelde uyuyup uykuyu almayı tercih ederim.Uykusuz bir gece geçirirsem ertesi günü felç oluyorum :)
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP

hakanerdogan

• Ziyaretçi
bu arada ciddi çay tüketiyorum etkisi olabilir, asla sigara içmiyor olmama rağmen bi çay hastalığım var.

günde 5 kupa kadar gidiyor, demli içerim ha :hanz:

bu sebepten olabilir.

Çevrimdışı beytullah

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
ben sabahları çok zor kalkıyom... hiç çay aramam... çaycı abla sağolsun birine çay getirdimi beni hiç pas geçmez... bide gelen giden çok oluyo... en az 15 bardak içiyom... genede zor kalkıyom... :D :D

5 dak. yolda işe geç kalıyom. :D
" ALLAHIM GÖNLÜMDE OLANI HAKKIMDA HAYIRLI EYLE, HAKKIMDA HAYIRLI OLANA GÖNLÜMÜ RAZI EYLE..."[SIGPIC][SIGPIC]

hakanerdogan

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: beytullah;26772
ben sabahları çok zor kalkıyom... hiç çay aramam... çaycı abla sağolsun birine çay getirdimi beni hiç pas geçmez... bide gelen giden çok oluyo... en az 15 bardak içiyom... genede zor kalkıyom... :D :D

5 dak. yolda işe geç kalıyom. :D

harbi abi ya, evinle işin aynı yerde nerdeyse :D

arabayla mı gidiyon :lol:

Çevrimdışı beytullah

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: hakanerdogan;26773
harbi abi ya, evinle işin aynı yerde nerdeyse :D

arabayla mı gidiyon :lol:

evle belediye arası 100 m.. araba belediyenin altında duruyo... ama ben şantiyede durduğum için 4 km yol gidiyom :D :D
" ALLAHIM GÖNLÜMDE OLANI HAKKIMDA HAYIRLI EYLE, HAKKIMDA HAYIRLI OLANA GÖNLÜMÜ RAZI EYLE..."[SIGPIC][SIGPIC]

hakanerdogan

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: beytullah;26783
evle belediye arası 100 m.. araba belediyenin altında duruyo... ama ben şantiyede durduğum için 4 km yol gidiyom :D :D

artık spora başla abi, hem cigara içiyon hem koltukta şef şef otur ohh kalkaman tabi :kiki::kiki::kiki:

Çevrimdışı beytullah

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: hakanerdogan;26785
artık spora başla abi, hem cigara içiyon hem koltukta şef şef otur ohh kalkaman tabi :kiki::kiki::kiki:

başladım yapıyom... şantiye 95 dönüm... günde 2 tur atıyom... :hhh:

hakanerdogan

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: beytullah;26791
başladım yapıyom... şantiye 95 dönüm... günde 2 tur atıyom... :hhh:

bizim bi başçavuş abi vardı, bütün lojmandan sorumluydu, ama lojman çok büyük öle böle değil, bilene söliyim yeni leventteki 3. kolordu lojmanları.

bi başından bi başına 1 saate yürürsün.

adama doktor spor yap demiş, buda tuzla jipi bırakmış, yürüyerek müdahale etmeye başlamış olaylara, doktora 2. kontrole gittiğinde de anlatmış, böle böle yapıyom işte bak spor oluyo diye, doktorda demiş ki, istersen iş saatlerinde 10 km yürü, ne yaparsan yap onun haricinde spor olarak, spor kıyafeti giyip, atlayıp zıplayıp koşup işte artık adama göre ne önerdiyse, yaş atletini çıkarıp duşa gireceğin ayarda bi ''SPOR'' demiş...

seninkide o hesap :kiki:

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Bu yayımladığım videoyu ilk kez ben forumumuza eklemiştim.Kaldıki o ekledim zamanda bir siteden veya forumdan alıntı yapmamıştım.Rastgele bulmuştum.Orjinal sitesinden.

Zaman geçti.Ben facebookta paylaştım.Ordan yayıldı.Şimdide internette televidyon adlı bir internet televizyon sitesinde yayınlamışlar..:D

http://televidyon.com/p/1500/alarm
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP