škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Yüce Auto bile benim kadar reklam yapamaz :)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı 06navy

• Black Eagle
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Adamlar çok dişliler 1 ay öncede insignia kulübünü karıştırdım :D:D

hakanerdogan

• Ziyaretçi
adamın biri çok doğru demiş.

40 bin liraya Passat diyo vitrinler cayır cayır, gidip 100.000 TL olanı alsam kızlar anlamaz ki highline olduğunu ne çakarlar??

kafayı kullan 1.6 MPI 40 bin TL ye passat al, yada 1.4 TSI baz superb al, biraz çetrefillendir, ahada sana 60 bin TL lik fiyat bandında muallakta bi araç...

mesela yani........................

100.000 liram olsa gider ne olduğu belli olan bişi alırım. haftalarca altımda jip vardı, satsan 15-20 etmez kimse almaz, ama kız milleti jipe bakar, cahil adam vay anasını jipe biniyo kodaman der. fabiama gelmeyen dilenci jipe yapışıyor.

altınızdaki Superbden anlamayıp, baz mini cooper görünce çığlık atan az gelişmiş bi dişi grubu yok değil, direk ortamı terk etme sebebiler ya, insan iyi kızın değerini anlıyor.

harbi ben şimdi niye karı-kızdan daldım ki?

neyse 100.000 TL ye ben bunu alırım, sevdiğimden değil ha, hem seksi renk, hem öter, hem üstü açık, uhuuu amorti eder kendini :lol:

http://www.sahibinden.com/corvette_c_5_cabriolet-66WQQaXQQ15199615WQQpXQQdisplayitem

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
100.000 TL verecek olsam gösterişli bişeyler alırdım şahsen..Audi olsun 2.el olsun ama A6 kasa olsun mesela....
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP
2007 Skoda Roomster 1.2 HTP
2011 Skoda Fabia II 1.2 HTP  
2012 Fiat Doblo Cargo maxi 1.3 Mjet
2015 Ford Courier Van 1.5 TDCI

Çevrimdışı demir_01

• O şimdi asker
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı Real81

• ROOMSTER COMFORTSPORT 1.4 TDI 105 HP
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
ABD sağolsun, eskiden sedandan başka birşey yoktu, gerek de yoktu, sonra "üstü açık/spor" çıktı, ama bizdeki "spor" yabancı ülkelerdeki "spor" değildi, onlardaki "spor" bizde "yarış" arabasıydı...

SUV (Suburban Utility Vehicle) : Karı koca tenis maçınıa gitmek için
MPV (Multi Purpose Vehicle) : Anne ve çocuklar alışverişe gitmesi için
Cross-Over : Ailecek doğada gezi yapmak ama ayakları ıslatmamak için
Off-Road : Asfaltta pek fazla gitmeyenler için
Van : Mal ve insan taşımak için ufak otobüs
Pick-Up : Mal ve insan taşımak için ufak kamyon(et)
Compact : Üniversiteye giden kızlara alınan otomobil
Coupé : Üniversiteye giden erkeklere alınan otomobil
Convertible : Çapkınlığa giden erkeklerin aldığı otomobil
Sedan : Ne olursa olsun, yine gel, al ve bin otomobili...

demiş birisi de......

Çevrimdışı Mesdi

• ST Aile Ferdi
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.seatclubturkey.com/plaka/plaka_olustur.php?text=34+UDD+63

octaviaman

• Ziyaretçi
Yav bizim gösterdiğimizin onda biri kadar düttürübütör ilgisi göreniyoruz bu alemde.

Çevrimdışı bekmezci_1905

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
bence yaptığın şeyi buraya gelip övmemen gerek ya da yapma ..

Çevrimdışı emrtkn

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.etaelektromarket.com.tr
Benim anlamadığım neden bir otomobile 100.000 TL verdikleri zaman(sözüm meclisten dışarı)dışarıdan bunun farkedilmesini isteyebilirler ?
Amaç nedir.100.000 TL'nin donanımı konforu motoru yada rahatlığımı(şahsen benim düşüncem bu olur),hele ki motoru sağlam ise,yoksa kızlar farketsin diyemi :)
[SIGPIC][/SIGPIC]

Çevrimdışı bekmezci_1905

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: emrtkn;26734
Benim anlamadığım neden bir otomobile 100.000 TL verdikleri zaman(sözüm meclisten dışarı)dışarıdan bunun farkedilmesini isteyebilirler ?
Amaç nedir.100.000 TL'nin donanımı konforu motoru yada rahatlığımı(şahsen benim düşüncem bu olur),hele ki motoru sağlam ise,yoksa kızlar farketsin diyemi :)

insan parası olunca sürecek yer arıyor galiba o yüzden ..

octaviaman

• Ziyaretçi
Ben 100 bin TL lik passat a binenin çevresinde o kadarlık passata bindiğinin farkedilmesini düşündüğünü pek zannetmiyorum.İstisnalar çıkabilir.Sahip olduğum araçla ,ilgili kimin ne düşündüğü zerre kadar umrumda olmazdı.Sadece insanın kendini tatmin olayı.Biri trendline dır.Biri highline dır.Diğeri why high one why dır.Bunlar arz ve talep meselesi.Haaa adamın gücü vardır Çok daha pahalı ve çok daha iyisine biner,alır aklını adamın,kendi adını bile unutturabilir o başka:)

hakanerdogan

• Ziyaretçi
yorumlardan bi çözümleme yaparsak, kişiden kişiye göre değişiyor :D

ben 100 bin verince 40 bin liralık arac gibi görünebilme ihtimali istemem. yani nası göründüğüm çok mu tın? elbette değil ama madem 100 bin veriyom öle olmasın isterim.

karmaşık bir durum.

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Kimseyi sallamam, hoşuma gideni alırım.Eğer başkalarını dikkate alsaydım, 2007 model yeşil çirkin ördek logolu arabaya bineceğime full donanım, 2000 model BMW ye binerdim havası olurdu..!!! Ama olay öyle değil maalesef..

Fakat şu 100.bin olayı değilde, şu anki ekonomik durumuma göre superB alacak paraya sahip olsam başka marka ve modele bakmazdım sanıyorum.Ama paraya para dememiş olsam marka prestiji yüksek olmasını tercih ederdim..Ama tabi prestijli diyede mercedes veya BMW almazdım..SAAB, Audi,VOLVO, vs.. düşünürdüm sanıyorum..
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP
2007 Skoda Roomster 1.2 HTP
2011 Skoda Fabia II 1.2 HTP  
2012 Fiat Doblo Cargo maxi 1.3 Mjet
2015 Ford Courier Van 1.5 TDCI