yeni i30 çok haşin ve gaddar duruyor şahsen bu şekil daha iyi önceki sevimli sevimli bakıyo pamuk şeker ve gülücük saçıyodu bence
. bu arada bayadır görmediğim arkadaşımın yanına uğradım hafta sonu i30 2009 düz vites 1.6crdi almış hemen custom chiptuning yaptırdım şöyle gidiyor böyle gidiyor dedi hadi len diyordum bu gitse nolur
. binip denedim nasılmış diye içi gayet geniş ve iyiydi beni tatmin etti bi de kalkış yaptım yapmaz olaydım şarkülüm kaydı hiç beklemiyordum böyle bişey vitesleri her devir sonunda değiştirdim 1. ve 2. vitesin başından sonuna, 3. vitesin de hemen hemencik ortasına kadar patinaj çekiyo deliriyodu araba(3.vites patinaj bittiğinde 110 küsür kmyle gidiyordu) resmen koltuğa yapıştırmadı zımbaladı yaaa ayağımı ne zaman dip gazdan çeksem ön camdan fırlayacak gibi oluyordum o yüzden sonraki denemelerde emniyet kemerini takıvirdim
ağzımı toplayamadım hayran kaldım yuh dedim oha falan oldum. indiğimde dönüp dönüp baktım yanlış arabaya binmedim dimi diye
. iç malzeme kalitesi önceki hyundailere göre gayet iyi ama bi opel honda toyota vw kadar değil tabi ki amaaaaaa eğer aracımı değiştirecek olursam kesinlikle crdi i30'u seçeneklerim arasına koyucam öyle diyeyim.