Ozan kardeşim bende böyle bir başlık açmak için girdim Ses görüntü bölümüne. Açmadan bir bakayım dedim varmı benzer başlıkar. 2. linkte verdiğin ürünün navigasyon özelliği olmayanı 450 lira. Benim araçta mp3 çalar yok. Sadece track çalıyor. Bende almayı düşünüyorum ama navitech hakkında ses kalitesi ve ürün kalitesi hiç bilgim yok. bende Android telefonda ve tabletimde navigasyon olduğu için araçta gerek yok fazla para vermeye ama ürün hakkında soru işaretleri var. Alırsan yada başka bir yerden bilgi bulabilirsen burada paylaşırmısın?
ben de Android kullanıyorum ama Google Maps'in sesli yönlendirmesi yok ne yazık ki, artı zaten bir gün bile gitmeyen şarj bir de uzun süreli ekran ve gps aktifliği ile dipleri görecek, ve bir elimde telefon bir elimde direksiyon, bence gerek yok bunlara
bir defa alınacak bir cihaz bu teyp, ve navigasyonlu olmasını tercih ederim.
Marka konusunda (ses çıkış, dokunmatik hassasiyeti, ekran kalitesi vs) benim de pek bilgim yok aslında. Ama en çok tercih edilenler bunlar nihayetinde, sorun yaşansa bile yalnız değilimdir en azından
ne yazık ki forumdan yeterli yardımı alamadık, bu yüzden bilen birilerini bulup, bilgi alıp, cihazı satın almak biraz zaman alacak. Ama aldığım an yazacağım buraya, sizi de bilgilendiririm merak etmeyin