İyide bu araç zaten Ticari bir araç.Siz ticari araçtan binek konforu beklerseniz hayal kırıklığına uğrarsınız..Sonra forumlarda doblo şöyle kötü doblo böyle kötü..
Bizde epeyi bi Fiat geçmişi var.Dobloda kullandım, albeada, şahinde.Siz doblonun debriyajına şahin debriyajı derseniz ya inanılmaz süper hiper ötesi abartmış olursunuz yada hiç şahine binmemiş olursunuz..Malzeme kalitesi demişsiniz sanayide araba bilmeyen apaçilerin elinde motoruna yürüyenine hiç bir şey olmadan yüzbinlerce km hizmet edebiliyor bu araç.Ha siz yine binek araçla kıyaslarsanız malzeme kalitesini yine sonuç hayal kırıklığı olur..
Sonuçta dediğim gibi bu araç Ticari bir araç.Beklentilerde ona göre olmalı.
Bu aracı alıcak kişi Ticari amaçlımı alıyor arkadaşım ?
Octaviasını satıp yine Binek amaçlı Doblo almak istiyor.. Doblo da ''Bakın biz binekde olabilen bi ticari yaptık'' diye lanse edilen,kullanıcılarının binek araçlar ile kıyasladığı bir araç değilmi ? benmi yanlış biliyorum..
Sen Yeni Doblonun iç arka kapı kollarına baktınmı hiç ? En adi arabada olmaz öyle bir kapı kolu.
Debriyaj konusunda hala ısrarcıyım.. Hissiz ve kısa oranlı bir debriyaj var.. Aynı olay Albeada da vardı,şahinde de vardı.
Beklentilere göre alınmalı diyorsun,40.000 TL veren insanın nasıl bir beklentisi olabilir ? Merak ettim doğrusu ben 40.000 TL verdiğim araçta kalite ararım biraz..