0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kdv neden geri alınılabiliyorki kişiinin hakkımı hakkı ise neden mahkemeye gerek duyuluyor ??
kdv nin alinmasi muamma her raporu olan alamiyor , özürlü kisinin araci sür,esi ve özel tertibatlarin olmasi gerekiyor, adanada kazanilan bir mahkeme var benim bildigim onun haricinde baskada bilmiyorum kazanilan kdv ödendigini
adanadaki emsal dava haricinde kazanilmis mahkeme varmi?bende arac alicam kismetse raporlu olarak %90 üzeri bir raporla bergi dairesinden aldigimiz red yazisi ile basvurucaz mahkemye bunun haricinde baska birsey varmi yapmamiz gereken
peki kdv aldiniz mi ? almis oldugunuz arac hangisiydi ? liste fiyati üzerinden pazarlik ner kadar yapabildiniz ? malum pesin 55bine 2011 superb elegance var ama raporlu olursa vatandas 60 binlere veriyor
Benim kdvyi alabilecek vaktim olmadi. Octavia aldim. 1.6 tdi dsg yok biliyorsunuz superbde. Araci almam farkli oldu. Fiyat sizi yaniltir, emin olun.
biraz daha yardimci olurmusunuz mahsuru yoksa!!!! bende alicam nasip olursa ve sizin tecrubelerinizden yararlanmak isterim
fiyat attiran yok ta cok fazla indirim yapmaya yanasmiyor bayiler bizde skoda superb düsünüyoruz uygun fiyat yapabilecek bir bayi tanidiginiz olabilir mi?
O bayiyle aranizda olan bir durum. Tum bayileri dolasin, yakin sehirlerdeki bayilerden de fiyat alin derim.
ilgi ve alaka icin tesekkürler simdilik tel ile görüsüyorum bakalim nasipse hafta basi gezicez insallah sizin aracta aldiginiz indirim ne kadar octavia daki tanidik vasitasiyla size yapilan indirim en azindan ne kadar zorlayabilecegimizi tahmin edebiliriz