0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
özeldende yazabilirsiniz ama ben bu fiyat vermeme durumunu anlamiyorumforum bilgi paylasimidir, burada en son tarihi ceviri isimli arkadasimiz superb elegance 1,6tdi isitmali koltuk bolera sunruf 76500 e aldi normalde (81000) bunu söyleyerek bir cok superb almayi dusunen arkadslarimizi bayilere karsi en azindan daha fazla pazarlik yapabileceklerini hatirlatti sizlerde bu bilgileri paylasmalisin size arac satilirken bayi sizin kendinizi özel hissetmeniz icin bu size yapabilecegimiz son fiyat hatta daha önceden sattiklari fiyatlarida gösterebilirler sizi ikna etmek icin ve kimseye söylemeyin derler fiyat indirimini bunlari sizde biliyorsunuz ama herkesin bilmek istedigi ne kadar daha fiyat indirilebilir ama yinede caniniz sag olsun
Konuyu bölmüş olacağım ancak; Erhan Peugeot alacaktın, iyi ki almamışsın.
cok özel oldugunuz anlasildi inanin bu kadar özel oldugunuzu tahmin edemedim.....yinede en azindan ne kadar kaziklandigimizi ne kadar kar elde ettiklerini anlama bakimindan bir fiyat verebilirsiniz sonucta sizden aldigim fiyatla gidip banada bu fiyatla verin diyemem sadece bayilerin kar oranlarini anlariz
arkadaşım merhaba. ben bugün ankara and oto dan list fiyatı 86000 olan kampanyalı fiyatı 82500 olan aracı 75000 tl ye aldım. renk siyah. deri koltuk harici opsiyon ne varsa var arabada. bildiğin full+full yani. columbus + deri koltuk olsa aracın fiyatıda 90000 tl ye geliyor. bana göre gereksiz bu kadarı da.
niye kaziklanmak olarak soyluyorsunuz ki. herkes belli bir fiyattan satiyor. begenmezseniz almayin, kaziklanmayin. illa ki alicam diyorsaniz da o zaman kaziklaniyorum demeyin. bayilerin kar oranlarini ben de bilmiyorum. benim uzerimden de kar etmislerdir. kimse karsiz vermiyor sonucta, kardn zarar etmislerdir. Bunlari dusunmek yerine size en uygun karari verip aracinizi en uygun yerden alin.