škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Bariyerler Otomobili İkiye Böldü.

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı emrtkn

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.etaelektromarket.com.tr
Favorit pert olmuş :(

Yolda makas atmanın acı sonu... Bariyerler otomobili ikiye böldü. Arabasının içinde sıkışan sürücü yaşamını yitirdi. Sürücünün 20 gün önce alkollü ve ehliyetsiz araç kullanmaktan 600 TL ceza aldığı öğrenildi. Kaza yerinde fren izine de rastlanmadı.

Kaza, Arnavutköy-Habipler yolu üzerinde sabah saatlerinde meydana geldi. 34 VRE 88 plakalı otomobiliyle yol kenarındaki bariyerlere giren 28 yaşındaki Umut Kurt, araç içerisinde sıkıştı. Bariyerlerin ikiye böldüğü otomobil hurdaya döndü. Sürücü Kurt, olay yerinde yaşamını yitirdi.

İtfaiyenin 20 dakika süren çalışmasının ardından Kurt'un cesedi sıkıştığı yerden çıkarıldı. Polis, olay yerinde yaptığı incelemede fren izine rastlamadı. Kurt'un alkollü olabileceği veya direksiyon başında uyumuş olabileceği belirtildi.

Umut Kurt'un 20 gün önce de trafik uygulamasında ehliyetsiz ve alkollü araç kullanırken polise yakalandığı ve 600 TL para cezasına çarptırıldığı belirtildi.

Kaynak : Hürriyet

Allah kimsenin başına vermesin :(
[SIGPIC][/SIGPIC]

fabialife

• Ziyaretçi
ölüme sevinilmez ama böylelerine üzülmüyorum, hiç olmazsa başkalarının canını yakmadan layığını bulmuş. çünkü su testisi su yolunda kırılır.
ama ailesine yürekten üzülürüm, kimbilir orada şimdi ne canlar yanıyor.
bir yiğit 20 senede meydana gelir derler atalarımız, benim de 2 oğlum var küçüğü lisede büyüğü üniv. okuyor ve ehliyeti de var.
çok da efendi ve aklı başında bir çocuk olmasına rağmen daha bir defa araba teslim etmedim kendisine. sebebi belki arkadaşlarının gazına gelirde bir hata işler diye. bana o güveni verene kadar da çok üzülmeme rağmen araba vermeyi düşünmüyorum. kaza yapıpta üzüleceğime böyle üzülürüm.
artık insanların aklını başına toplayıp sorumluluklarına sahip çıkması lazım. nerden baksan memleketin çivisi çıktı.

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
görüşlerine katılıyorum ama bir skoda daha pert oldu ona yandım.birde geride kalanlarına üzüldüm.keşke ibret alınsaydı.
2005 OCTAVİA A5 ELEGANS 1.6 FSİ

fabialife

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: fenomen;27021
görüşlerine katılıyorum ama bir skoda daha pert oldu ona yandım.birde geride kalanlarına üzüldüm.keşke ibret alınsaydı.

atasözlerimizin hiçbiri boşuna söylenmemiş. "TARİHTEN DERS ALINSAYDI HİÇ TEKERRÜR EDERMİYDİ" " BİR MÜSİBET BİN NASİHATA BEDELDİR"  ama musibet bazen böyle ağır oluyor Allah korusun.
bu tip kazalar ne ilk ne de son olacak maalesef, toplum olarak sorumluluklarımıza sahip çıkmadığımız, kurallara uyma alıkanlığı kazanmadığımız müddetçe daha çok canlar yanıp ocaklar sönecek.
bu tip olayların kanunlarla engellenmesi ülkemizde ne yazıkki mümkün değil çünkü bu olgunluk ve alışkanlığa sahip bir toplum değiliz.
düşünün yüzlerce örneği ile karşılaştığımız gibi bu kişi hiç şuçsuz bir araçla çarpışıp bir aileyi yok etseydi. bu aile biz ya da sevdiğimiz kişiler de olabilirdi.
aracın halini görür görmez kötü oldum ve markasına falan bakmadım ama ilk bakışta lada sanmıştım. sen yazınca baktım skoda imiş. demek ki arabana da, şöförlüğüne de fazla güvenmeyeceksin.

Çevrimdışı Real81

• ROOMSTER COMFORTSPORT 1.4 TDI 105 HP
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Real81;27025
Allah rahmet eylesin
:ok::+1:
2005 OCTAVİA A5 ELEGANS 1.6 FSİ

Çevrimdışı demir_01

• O şimdi asker
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı beytullah

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
su testisi su yolunda gitmiş... ama ateş düştüğü yeri yakar... allah ailesine sabır versin... çok zor...
" ALLAHIM GÖNLÜMDE OLANI HAKKIMDA HAYIRLI EYLE, HAKKIMDA HAYIRLI OLANA GÖNLÜMÜ RAZI EYLE..."[SIGPIC][SIGPIC]

octaviaman

• Ziyaretçi
Allah korusun cümlemizi.Ortadan bölünen araba dendi mi başka arabalar gelirdi akla.Ama böyle bir durumda skodacık az bile haşat olmuş.Allah rahmet eylesin.Ecel beklemez.Teferruatına kafa yormayın.

Çevrimdışı 06navy

• Black Eagle
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı Mesdi

• ST Aile Ferdi
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.seatclubturkey.com/plaka/plaka_olustur.php?text=34+UDD+63
çok feci olmuş.allah beterinden korusun
2006 GOLF PLUS