škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Fabia 2 araçlarımızda şu olsa daha iyi olurdu diyen varmı?

avni · 57 · 14259

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı avni

• CEBELLİ
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Şahsen ben arka kapılarda hoparlör olsaydı diyorum. Ayrıca arka tamponda vrs modelindeki gibi difizör standart olsaydı göze hoş gelirdi, çünkü çok çıplak duruyor arka kısmı.

Arka difizörün servisteki fiyatı 440 tl ben fiberciyle konuştum 100tl ye yaparım diyor ve 60 tl de boyacı alırım diyor şahsen orjinaline okadar para verilmez.
« Son Düzenleme: 03 Nisan 2012, 12:02:25 Gönderen: avni »

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com
Arka kapılara hoparlör işi 200 TL'ye bakar, difüzör Elif Tuning'te 180 TL  ;)

Orijinal kol dayama olsa iyi olurdu derim hep  :)

Çevrimdışı GNC75

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
benzin deposu içerden açılsaydı süper olurdu. bir tek ona gıcık oluyorum. benzincilerde anahtarı bazen çok hor kullanıyorlar.bende depo kapağı için 15 tl ye immo suz anahtar yaptırdım benzinciye onu veriyom..

Çevrimdışı avni

• CEBELLİ
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
irfan arkadaşım elif tuningde var hatta 160 bıraktılar fakat bursaya kargo parası ve montajı yapacak kişi yerde ayrıca ödeme yapacağımız için bana pahalı geldi. ASyrıca ben fiberciye biraz daha şekilli bişey yaptırmayı düşünüyorum youtube de arama kısmına fabia2 zaza yazarsanız orda benim istediğim difizörün aynını zaza arkadaşımız yaptırmış orjinalinden çok daha iyi duruyor

Çevrimdışı evilonthemove

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
bence olması gerekenler;
-fonksiyonel deri direksiyon
-kol dayama
-difüzör +egzoz ucu
-krom kapı eşiği çıtaları
-krom cam çıtası

Çevrimdışı drkrex

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: GNC75;338586
benzin deposu içerden açılsaydı süper olurdu. bir tek ona gıcık oluyorum. benzincilerde anahtarı bazen çok hor kullanıyorlar.bende depo kapağı için 15 tl ye immo suz anahtar yaptırdım benzinciye onu veriyom..
aynen katılıyorum. gıcık oluyorum anahtarı çıkarıp vermeye.
yan aynaların elektrikli katlanması, oto kararan dikiz aynası, ...

Çevrimdışı GNC75

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: evilonthemove;338599
bence olması gerekenler;
-fonksiyonel deri direksiyon
-kol dayama
-difüzör +egzoz ucu
-krom kapı eşiği çıtaları
-krom cam çıtası

katılıyorum , bende kol dayama var narkası armster fabia ya 1 e bir uyuyor orjinal gibi sahibinden com da 160 170 tl ye bulunur ben arabayı alırken ytk li satıcı taktı 250 tl aldı yanlardan 4 tane vida tutuyo. güzel kazıklamış beni.

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com

Çevrimdışı GNC75

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
en sağlam şekli bu, yani vidalama.neyseki vidalar altta kalıyo pek göz önünde değil.

Çevrimdışı avni

• CEBELLİ
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
arkadaşlar bugün bir uygulama yaptım bu açtığım konuyu kardeş site olan skodam comda da açtım inanırmısınız bilmem ama 1 kişi bile yazı yazmadı, buda bu forumun ne kadar büyük olduğunu ve nekadar paylaşıma açık olduğunu gösterdi.Hepinize çok teşekkürler

Çevrimdışı dgn

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı mira

• ince fikir
  • Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: avni;338750
arkadaşlar bugün bir uygulama yaptım bu açtığım konuyu kardeş site olan skodam comda da açtım inanırmısınız bilmem ama 1 kişi bile yazı yazmadı, buda bu forumun ne kadar büyük olduğunu ve nekadar paylaşıma açık olduğunu gösterdi.Hepinize çok teşekkürler

olur böyle şeyler

Çevrimdışı tafa

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
bence olmasının iyi olacağı en büyük şey dış görüş.. araba sınıfındakı araclardan bıraz daha yuksek olmasına rağmen  dış görüş bence bıraz eksık. trafık lambalarını gorekte zorlanıyorum.  belkı bundan sonrakı modellerde daha fazla dıkkat ederler

Çevrimdışı BuRZuM0765

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Kesinlikle içeriden açılan yakıt deposu olmalıydı. Soğutmalı torpido olayı neden yok ondan mı kâr yaptı Skoda acaba bu son iki yılda... Fonksiyonel direksiyon da büyük eksiklik arkadaşlar bu devirde...
İyi forumlar :ok:
[SIGPIC][/SIGPIC]1.2 HTP Ambiente Dinamik
Kapuçino Bej