škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Nihayet geliyor :)

crash · 62 · 18728

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Engin E

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Şu araba benim olsa kafadan 15 yıl binerim, karizma+ full donanım...
Kazasız cezasız arızasız 1000 :)
Dünyalılardan tiskiniyorum.(G.O.R.A.)

Çevrimdışı MAkif

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Kazasız belasız iyi günlerde binin inş.

Çevrimdışı turker

• TDI
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.ilkerturker.com
Ouchhhh!

Das is großartig!

Hayırlı uğurlu olsun... Arkada iki kırmızı harfi gören önce bi düşünür artık...

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Of of çok tatlı duruyor:D Tekrar tekrar hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler :)

Çevrimdışı mertozbek

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
şimdiden hayırlı uğurlu olsun 3,5mm bir yay la çok daha şık duracaktır bir de düz vites alındığına göre ileride 200-210 bg olucakmıs gibi geliyor :))

Çevrimdışı byztckr31

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Abi hayırlı uğurlu olsun harika araç. Kazasız belasız bin. Şahsi düşüncem böyle opsiyonlu ve nadide bir araca uzun süre binmek isterim o yüzden benim tercihim TSI değil TDI olurdu.
\'11 Focus Titanium TDCI 109ps Fırtına Gri

Çevrimdışı dgn

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: hetepe;344145
Şu araba benim olsa kafadan 15 yıl binerim, karizma+ full donanım...
Kazasız cezasız arızasız 1000 :)

:+1: 907

Tekrardan hayırlı olsun abi, gerçekten çok şık bir Golf:ok:

Çevrimdışı Can

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: mertozbek;344340
şimdiden hayırlı uğurlu olsun 3,5mm bir yay la çok daha şık duracaktır bir de düz vites alındığına göre ileride 200-210 bg olucakmıs gibi geliyor :))

Abi üzerindeki jantlarla beraber spor süspansiyon geliyor araçta otomatik olarak. Sadece yay değil,amortisörde alçak yani,toplamda 1.5-2 cm civarı :)
Yay bu arabaya katliam olur,çamurluklara sürter yüklüyken :)

Alıntı yapılan: byztckr31;344351
Abi hayırlı uğurlu olsun harika araç. Kazasız belasız bin. Şahsi düşüncem böyle opsiyonlu ve nadide bir araca uzun süre binmek isterim o yüzden benim tercihim TSI değil TDI olurdu.

TSI doğru kullanılmadığında bile çok dayanıklı bir motor abi,doğru kullanımda en az TDI kadar sağlam :)
Ekonomi için diyorsan,böyle özel bir araca binen adam yakıt düşünmez diye düşünüyorum :)

İnanç abim hayırlı uğurlu olsun,mükemmel bir tercih yapmışsın gerçekten.Allah ağız tadıyla binmek nasip etsin...

Çevrimdışı fastbreak79

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın...

Çevrimdışı mustisahin

• T U R B O T
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: byztckr31;344351

:+1:907 bencede, kisisel görüsüm TDI olsa idi daha uzun süre binilebilirdi, bu benzin zamlarından sonra,
tabi TSI ında sessizlik artısı büyük,
az biniyorsan TSI, cok biniyorsan TDI, gerisi yalan derim,

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
çok şık vede şeker.Rabbim kazasız belasız 1000mek nasip etsin inş.
2005 OCTAVİA A5 ELEGANS 1.6 FSİ

Çevrimdışı byztckr31

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Can;344353
Abi üzerindeki jantlarla beraber spor süspansiyon geliyor araçta otomatik olarak. Sadece yay değil,amortisörde alçak yani,toplamda 1.5-2 cm civarı :)
Yay bu arabaya katliam olur,çamurluklara sürter yüklüyken :)

TSI doğru kullanılmadığında bile çok dayanıklı bir motor abi,doğru kullanımda en az TDI kadar sağlam :)
Ekonomi için diyorsan,böyle özel bir araca binen adam yakıt düşünmez diye düşünüyorum :)

İnanç abim hayırlı uğurlu olsun,mükemmel bir tercih yapmışsın gerçekten.Allah ağız tadıyla binmek nasip etsin...

Dayanıklılık açısndan demedim kardeşim. Aslında tam olarak ekonomi de değil demek istediğim şey. şimdi böyle araca binen benzin düşünmez diyorsun ama BMW 3 serisine 5 serisine bak en çok satanlar 20d. Dizelde araca binerken gönül rahatlığıyla kullanıyorsun. Nekadar gezersen gez nekadar basarsan bas yakıtın belli bir noktada duruyor. Ama benzin öyle değil bastıkça yakıyor canına yandığım :) örnek vereyim Mersin'den İskenderun'a (1.6 tdcı) 160 170 le geliyorum otobanda araç 6.5/100km yakıyor. Ne demek istediğimi anlatabildim mi. Benzinde bir noktada yakıt mutlaka göze batıyor.
\'11 Focus Titanium TDCI 109ps Fırtına Gri

Çevrimdışı crash

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Real81;344135
gece uyuya bildin mi?

uyudum ama zor oldu abi :)

Alıntı yapılan: mertozbek;344340

ilerde düşünüyorum aslında :) manuel almamın asıl nedeni dsg ye ihtiyacımın olmaması.Aracın tork eğrisi mükemmel diyebilirim.Sürekli vites değiştirmenize gerek yok.Bir nevi otomatik gibi aslında :)

İyi dileklerini esirgemeyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.Allah hepimize kazasız belasız sürüşler nasip etsin.
YAŞASIN PEUGEOT-SKODA KARDEŞLİĞİ...

Çevrimdışı crash

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Bugün kısada olsa aracı kullandım.Yaklaşık 50 km kadar.Çoğunluğu düz yol olmak üzere inişler çıkışlar vardı.Aracın yol bilgisayarını sıfırlayarak yola çıktım zaten.Ortalama yakıt tüketimim ister inanın ister inanmayın 7.7 lt :) Şehir içi ışıklar dur kalk trafik hepsi vardı güzergahımda.Kullanımım normaldi.Aracı zorladım diyemem, ortalamalarda kullandım.Motor ise gerçekten şahane.20 km hızla gidiyorum araç 3.viteste ama topluyor hemen.İvmelenmesi falan zaten muazzam.Frenleri deneme şansım olmadı açıkcası.Ama 18 jantlı araçlarda daha büyük ön diskler geliyor.Konfor konusuna gelince çoookk başarılı.Araçta 225/40/18 bridgestone lastikler var.Yanakları ince olmasına rağmen normal modda bile yoldaki darbeleri mükemmel emiyor.Araçta adaptif şasi kontrolü var zaten.Comfort moda aldığımda pamuk gibi hissediyorsunuz kendinizi.Araba zaten konforlu birde comfort moduna alınca yolu falan hissetmeniz mümkün değil.Özellikle diğer araçlarla geçtiğim yerlerden geçtim.Diğer araçlarda çok sarsılıyorken bu araçta tık olmadı.Yoldaki tümsekleri ve çukurları o kadar güzel sönümlüyorki aracın şasisinde sarsıntı değilde sadece amortisör kısmında sarsıntı olduğunu anlayabiliyorsunuz.Adaptif şasi kontrolü gerçekten harika birşeymiş.Kim bulduysa Allah razı olsun :) Onun dışında geri görüş kamerası çok işe yarıyor.Bu kadar işe yarayacağı aklıma gelmezdi.Son olarak aracı evin önüne parkederken otomatik park asistanını denedim.Çok verimli çalışıyor.Boşluğu anında gördü ve uyarı verdi.Kaldırıma yanaşması muntazam.Sizi çok iyi yönlendiriyor.Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar.Aracı kullandıkça sizlerle görüşlerimi paylaşacağım.
YAŞASIN PEUGEOT-SKODA KARDEŞLİĞİ...

Çevrimdışı toGah

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.togah.com