0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
...aracı evin önüne parkederken otomatik park asistanını denedim.Çok verimli çalışıyor.Boşluğu anında gördü ve uyarı verdi.Kaldırıma yanaşması muntazam.Sizi çok iyi yönlendiriyor...
Tekrar kazasız belasız İnşaallah. Bunun bir videosunu isteriz.
Bugün kısada olsa aracı kullandım.Yaklaşık 50 km kadar.Çoğunluğu düz yol olmak üzere inişler çıkışlar vardı.Aracın yol bilgisayarını sıfırlayarak yola çıktım zaten.Ortalama yakıt tüketimim ister inanın ister inanmayın 7.7 lt Şehir içi ışıklar dur kalk trafik hepsi vardı güzergahımda.Kullanımım normaldi.Aracı zorladım diyemem, ortalamalarda kullandım.Motor ise gerçekten şahane.20 km hızla gidiyorum araç 3.viteste ama topluyor hemen.İvmelenmesi falan zaten muazzam.Frenleri deneme şansım olmadı açıkcası.Ama 18 jantlı araçlarda daha büyük ön diskler geliyor.Konfor konusuna gelince çoookk başarılı.Araçta 225/40/18 bridgestone lastikler var.Yanakları ince olmasına rağmen normal modda bile yoldaki darbeleri mükemmel emiyor.Araçta adaptif şasi kontrolü var zaten.Comfort moda aldığımda pamuk gibi hissediyorsunuz kendinizi.Araba zaten konforlu birde comfort moduna alınca yolu falan hissetmeniz mümkün değil...........
... yalnız bu yorumdan sonra ben galiba arabamı satıyorum
İnanç abi hayırlı uğurlu olsun çok beğendim. Maaşallah, yalnız bu yorumdan sonra ben galiba arabamı satıyorum