Valla konuyu açmadan önce araştırmıştım, sizin aracı görmedim..:knp:
Baz versiyonu Active donanım. Benimkisi Ambition orta donanım. Şimdi 62.000'e elegance alsam, birkaç 1000 daha koysam superb alsam, olmadı kaşkay, ooooo bunun sonu yok.
Yarın inşallah yıkayıp fotoğraflarım.:ok:
sorun değil aracınızı Allah hayırlı etsin bu arada şehir içi biz 6 litreyi göremedik suan yüzde kırk şehir dışı yüzde altmış şehir içi 6.9 litreyi görüyoruz şuan... fakat biz aracı sakin felan kullanmayız çokta abartmadan devirli kullanırız belki bu yüzden böyle yüksek olabilir birde araç yeni bununda etkisi var diye düşünüyorum
bu arada kesinlikle doğru bir tercih yapmışsınız yeti alarak aracın görünüşüyle alakalı sorununuz yoksa bu fiyata alabileceğiniz sınıfının en iyi aracı yani fiyat /donanım*kalite olarak söylüyorum ve qasqai bukadar uygun fiyatlara satılmıyor ve aracın yol tutuşu 5 para etmez EURO NCAP tan 5 yıldız alsada aracı kullanırken sürücüye güven vermiyor fakat yeti öyle değil hem çok kullanışlı bir araç hemde sağlam bir araç ve bu motorda olupta çekişi en iyi olan araç bayi elemanı bu yeti nin lansmanından önce eğitimlerine gittiklerinde bütün krosover araçları test sonuçlarını söylemişti oradan biliyorum...