0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hacım arkadaşın bitüself yapmış ama sonra ısıcam tarzı birşey koymuş sanırım.Eğer ısıcam tarzı birşey koyduysa büyük hata yapmış.Yağmur yada basınçlı su ile içeri giren sular ıslanmasına neden olacak hem koku hemde saçın içten paslanmasına neden olacak. Volki umarım olumlu bir cevap gelir yoksa cinnet geçirip bitüself almak zorunda kalıcam.Ulen millet gitti uzaya biz yalıtım malzemesi bulmak için yırtınıyoruz :ban::ban::ban::ban::ban:
Ben de cevap bekliyorum. Bu arada würth markasının da dynamat gibi araçlara özel yalıtım ürünleri bulunmakta :ok:
Volki varda fiyatlar kol böreği :++::ban:
ben kendi aracıma würth marka izalasyon yaptım würth araç için üretilmiş bir malzeme paketinde 4 levha var 100*50 ülçüleri .uygulaması kolay baen müzik sistemi için yapmıştım ama yol sesinide kesiyor birde kapılar kapanırken tok ses çıkıyor.çatı yada ısı izolasyonu için üretilen malzemeleri kullanmayın yazın ısınınca koku yapabilir.
Büyük olması daha iyi aslında tüm kapıyı tek parça ile kapatabilirsin. İç sacı da kaplamak lazım tam verim için. O zaman tam olarak farkı hissedersin
Bununla birlikte extra ağırlık kazanmış oluyorsun :favo1: