škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Geri Geliyor

Ziyaretçi · 13 · 5795

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ugur A.

• Ziyaretçi
En son Ekim 2006'da yarışan 40 yaşındaki efsane pilot, Ferrari'nin "Massa iyileşene kadar yerini al" teklifini kabul etti. Schumi, 23 Ağustos'ta Valencia'da piste çıkacak

Formula 1'de 7 kez Dünya Şampiyonu olan Michael Schumacher, pistlere yeniden döneceğini resmen açıkladı. Ferrari pilotu Felipe Massa'nın Macaristan Grand Prix'sinin sıralama turlarında geçirdiği kazanın ardından Brezilyalı sürücü iyileşene kadar yarışması istenen 40 yaşındaki Schumacher teklife olumlu yanıt verdi. Ferrari de, anlaşmayı dün resmen duyurdu. Alman sürücü, dün Ferrari'nin Yönetim Kurulu Başkanı Luca di Montozemolo ve Takım Direktörü Stefano Domenicali ile görüştükten sonra kendi internet sitesine "Görüşmede, Felipe'nin yerine yarışmaya hazırlanmam için mutabık kaldık. Benim için Formula 1 defteri uzun bir süre önce kapanmış olmasına karşın takımın bu durumu yaşamasının ardından geri dönme kararı aldım" açıklamasını yaptı. Ferrari'ye danışmanlık yapan Schumi, Ocak ayında geçirdiği motorsiklet kazasından beri boyun ağrıları çektiği için geri dönüş kararı hayranlarını şaşırttı.

34 AY SONRA YARIŞACAK
En son 22 Ekim 2006'da Brezilya'da yarışan Schumacher, 23 Ağustos'ta İspanya'nın Valencia kentinde yapılacak Avrupa Grand Prix'i ile 34 ay aradan sonra piste çıkacak.

Schumi'nin 1991- 2006 arasındaki Formula 1 kariyerinde 249 yarış bulunuyor. Bunların 68'ine pole-position'ı alarak başlayan Alman pilot, 154 kez podyuma çıktı; 91 birincilik aldı. Bu başarıları ona bin 369 puan ve 7 dünya şampiyonluğu (1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004) getirdi. 76 yarışta da en hızlı tur zamanını elde etti. 5 bin 108 turda (24 bin 92 kilometre) lider durumdaydı.

Alıntı : http://www.sabah.com.tr/Spor/2009/07/30/ve_schumi_dondu

hakanerdogan

• Ziyaretçi
fiyasko olacak. na buraya yazıyom.

Çevrimiçi lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com
Alıntı yapılan: hakanerdogan;27205
fiyasko olacak. na buraya yazıyom.

Biradere LOLO yapmayın lütfen  :kavga:

hakanerdogan

• Ziyaretçi

Ugur A.

• Ziyaretçi
Şumigil' in yerine sen yarışma sakın İrfanım. Her start-finish düzlüğüne çıktığında wax atarsın, millet tur bindirir.:bnn::kiki:

hakanerdogan

• Ziyaretçi

Ugur A.

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: hakanerdogan;27216
Irfan hoca 90 ı geçmez ki :D
:++::++::++::++::++::++::++::++::++:

hakanerdogan

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: Uğur@k@r;27218
:++::++::++::++::++::++::++::++::++:

Irfan Hoja yarış sonrası: ya hayır şimdi şöle bişey var, hem o riski aldığına değmez, hem gereksiz yakıt sarfiyatı, ne oldu sanki benden bi kaç dakika önce girdiler finişe hepsi bu.

hem güvenliği elden bırakmadım, hem pite girmedim, hem deponun yarısı hala duruyor, değmez arkadaşlar.

ayrıca yakın takibide sevmiyorum öndeki aracın kaldırdığı toz ve egzost gazı boyayı tahriş ediyor.

:D

Çevrimiçi lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com
Bir iddiaya göre 180'e bile çıkmışım Roomster'la, F1 ile neler yaparız be  :adm:

Wax farkıyla geçerim onları, glaze ile tur bindiririm :hih:

Çevrimdışı demir_01

• O şimdi asker
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
son yarısta eskısı gıbı bır mclaren ferrarı ustunlugu gorduk kı cok ozlemısım sumının yarısa tekrar donmesıde guzel eskı gunlerdekı gıbı heyt be

Çevrimdışı 06navy

• Black Eagle
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: lrfan;27221
Bir iddiaya göre 180'e bile çıkmışım Roomster'la, F1 ile neler yaparız be  :adm:

Wax farkıyla geçerim onları, glaze ile tur bindiririm :hih:

Bence de, senin aracın rüzgardaki sürtünme olayını kimse hesaba katmıyo. :D

octaviaman

• Ziyaretçi
şuminin adı yeter.F1 tek klas adamı irfanın biraderi:)

Çevrimdışı ero__

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
şumi şumidir. Efsaneler ölmez! :) Ben de na buraya yazıyorum kan dökecek :)