0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
...İştahınızın açılıp, Antep'e gelmeyi düşünmeye başlamanızı sağladıysak, ne mutlu.
:uuu: İştahım açıldı ama gidemem Gaziantep' e ben. Askerliğimi orada yaptım."Antep bir limanBen bir gemi" şeklinde şiirler söyledim. Gelemem:uuu:
Banane banane ilk ben gittim oraya :++::++::++:Bu vesileyle bir kez daha, allah utandırmasın, allah bol kazanç versin diyorum.Tansel'in kardeşi, döner kurumuş ayağı ile gene döner götürdü mü ? :++::++::++:Sektör mü değiştirsem ne yapsam, bu kadar sene sonra gıda mühendisliği falan mı okusam. - Ustaaaa- Ne var?- Eee bu döner kurumuş, ziyan olmasın ben yerim bunu :++::++::++:
Bak ne oldu şimdi?? Oldu mu şimdi bu?? İskenderler tatlılar şıaral abovvvv :DTekrardan hayırlı olsun ahmet abi. Murat abi sanada afiyet bal şeker olsun
bende antepteyim yeni bebişim oldu biraz büyüsün onla beraber bu güzele mekanı hayırlamaya gidecez inş
Yanlız dikkatini çekerim, adam şıra yerine cola içmiş Yahu şıra varken içilir mi o asitli zımbırtı. (cola ve türevlerini bırakalı 4 yıl oldu)
:++:Haklısın Hakan abi. Ben nadiren içiyorum, eskiden sık içerdim ama şu son iki senedir bayaa azalttım. Yalnız şıramızı da içtik, tatlının yanında.
Tatlı ile şıra mı içtin :kork2:Ben o kombinasyonu yapsaydım şu an öteki taraftan mesaj yazıyor olurdum. Direkt şeker komasına girerdim. :kork2: