Bugün Yüce Oto'ya gittim. Sağolsun gayet güzel ilgilendiler araçla :ok:
Daha aracın girişi yapılırken şanzman yazılım güncellemesi sistemde görünüyor dediler. Diğer güncellemelere ELSA adlı yazılımdan bakacaklarını söylediler.
Turbo'da bir değerden konuştular, 4'ün üstünde çıkarsa pullama yapılır dendi. 4.1 çıktı, turbo pullandı, 3.9'a indi değer.
Soğuk startta zincir gürültüsü başlamıştı, triger seti komple değişiyor, aracı orada bıraktım, yarın alacağım.
Uzaktan kumanda ile bazen camları indirip kaldırma fonksiyonu çalışmıyordu, arızayı gördüler, komple BCM konfor ünitesi değişti.
Garanti kapsamında yapılan tüm bu işlemler sonrasında araç tazelenmişti umarım
Triger zinciri değişen sıra sıra Yetiler vardı (1.2 TSI)
Güncellemeler bagaj döşemesi altına yeni etiketle belli ediyor kendini, eğer servis bakımında güncelleme yapılmışsa stepne yanında etiket yapıştırıyorlar (kod)...
Bugün aracı teslim aldım, saat gibi olmuş maşallah, Yüce Oto'ya sadece bir maille başlayan bu güncelleme işlerinde ilgi ve alakadan çok memnun oldum. Değişiklik sadece logo ile kalmamış gibi
Yapılan güncelleme kodları:
service action 24W6 Turbo shimmedservice action 24V9 Turbo Softwareservice action 15D9 Timing chain changeservice action 37G8 Gearbox software update Aracın beynine girilmişken
Değişen konfor ünitesi
Pullu turbo
Bagaja eklenen stickerlar
LEDlerim de gelmiş
İçerinin aydınlatması iyileşti
Aklım yeşilde hep :ok:
,
TSI motorda triger zinciri sorunu kaynaklı ses aynen şöyle, klipte ilk marş sorunsuz olan, ikinci marş uzamış zincirin yaptığı zırıltı. Zincir değişince ses yok oluyor, %100
[YOUTUBE]AecKQwc6tTE[/YOUTUBE]