Uploaded with
ImageShack.usUploaded with
ImageShack.usÖncelikle herkese iyi forumlar..Yaklaşık bir ay önce aldığım skoda superb II aracımdan son derece memnunken dün aksamüstü yaşadığım ilginç ve sinirlenmeme sebep olan olayı siz değerli arkadaşlarımla paylaşmak istedim..
İşim gereği misafirlerimi yeri gelince bol bol gezdirmek zorunda kalıyorum,dun ogleden sonra civarları bir misafirimi gezdirirken durup araçtan inmemiz gerekti ve misafrim aractan tam inerken ÇAT! die bir ses ve bir baktıkki sağ ön yolcu kapı açma iç kolu elinde kaldı adamın,neyse mala gelsin,olsun nazar cıkmıstır tesellilerinin ardından kırık kolu elime alıp incelediğimde oldukca ince ve basit bir malzemeden oldugunu farkettim,bu da yetmezmiş gibi aracı aldıgım plazayı aradıgımda doneceğiz bir bakalım cevaplarının ardından hala dönüş gerceklesmedi,haber veren olmadı,demek onlarında aracı satana kadarmış ilgileri,bende kendi işimi kendim gorurum diyerek istanbulu aradım parcayı anlayamamakta ısrar ettiler,h.sonu izmitte olacagım için izmiti aramam karsiligindada mal bedelini veya en azından bi kısmını kapora gondermem gerektiğini ifade ettiler,bizde gonderdik bakalım..(sanki ne yapacaksam siparisten sonra:D)
ayrıca o gördugunuz kapı kolu 270tl+ 60 tl işcilik..ilgililere duyurulur:)