Erdem kardeş senn için gerçektn üzüldm. Bende aracı yaklaşık 2 saat önce İstanbul Atik Oto'dan İzmit'e getrdm. Ben ek paket almadım. 1.4 tsi elegance aldm. Bolero İstanbul'a gitmeden önce Elegancede standart olarak sunulduğunu zannediyorm ama öle deilmiş. Açıkçası bu durum beni hem üzdü biraz da hevesmn gitmesini sağladı. Bolero olmayan radyoyu aracımn üzerinde gördüğümde ilk başta sordm neden küçük ekran var. Boleroyu paket olarak veriyorlarmş üstüne üstlük 900 tl. Bu durum beni üzdü. Yani elegance model araba alıyorsn ve içinde her modelde stanadart olarak sunulan radyo oluyor. Ya arkadaşlar sizce İzmit'ten Bolero almaya değer mi? Erdem kardeş tekrar geçmiş olsn...
aracın hayırlı ugurlu olsun arkadasım,takma kafana her markanın kelime oyunları bunlar,bende standart sanıyodum olmadıgını gorunce eklettim bolero sistemi,bence değer bolero taktırmaya,grafik ve animasyonlar inan cok fark ettiriyor,bir kere aracın iç göruntusu komple değişiyor,pazartesi İzmit'te oldugum iççin orda yaptırdım kapı kolunu bende,bileydim valla irtibat kurmak isterdim:)