0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
B7 Passat'lar içinde geldi mi bu ya acaba? Ne zamandır soracam unutuyorum hep, eniştem dünyadan bir leyladır, alır gazlar anca, olmadı onuda yüklenip götürem bir ben, çok memnun değil çünkü hızlanmada falan, 2.0 TDi kullanıyor.
aracım 2011 1,6tdi dsg 28000km de .servisten şanzıman programının yenisini yüklemek için çağırdılar.yaptıran varmı ve izlenimleri nasıldır?ben aynı işlemin yapıldığı polo da sıkıntı yaşıyorum.skodadaki durumu merak ediyorum?sevgiler..
Beni kimse cagirmadi
Ben yaptırdım, araç eskiye göre daha hızlı kavrıyor, gaz tepkisi iyileşti. Işıklarda kalkarken sanki boşluk vardı, o yok oldu. Öte yandan güncelleme yaptrımazsan şanzımanla ilgili sorun olduğunda sana karşı bunu kullanırlar, garanti dışı bırakma hakları doğuyor
ilginize teşekkürler.yakıt nasıl,rampa yukarı çıkışta çok bağırıyormu,vitesleri düşükte tutuyormu?bilgi verirseniz sevinirim.sevgiler..
Yakıt değişmedi, yolda gidişinde ve vites seçiminde değişme olmadı, sadece daha tepkili gaz pedalım oldu, dururken kalkışlarda daha hızlı kavrıyor
Yetkili servis yüzü görmüşse araç yüklemişlerdir.
Yetkiliye gidiyor, şöför götürüyor gerçi ama yetkili olduğundan onlar kendiliğinden yükler sanırım evet. Şutturucam zaten bu arabayı.
Yetkili servis güncelleme yapınca stepne yanına etiket yapıştırıyorlar Oradan belli olur