škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Ayarsız farda ağır kusur durumu değişti...

lrfan · 34 · 11950

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ero__

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Çakma xenon yani sonradan piyasadan alınıp da takılan xenon fara istenildiği kadar ayar yapılsın ayar olmuyor ben oluyorum :D

(al sana nükte :P)

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com
Demek ki artık atış serbest...

Sislere, sinyallere ve park lambalarına da xenon taktıralım, devlet bile düşünmüyor karşıdan geleni...  :ban:

hakanerdogan

• Ziyaretçi
tavanda da şöyle bi stadyum projektörü uf uf... dadından yinmez :lol:

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: hakanerdogan;27679
tavanda da şöyle bi stadyum projektörü uf uf... dadından yinmez :lol:

Ahanda....

hakanerdogan

• Ziyaretçi

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
bizi 600 tl den kurtarıdı:D:D

Yeni arabada orjinal alırız napalım :)

Çevrimdışı FF

• Y A R D I R K I N G
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Karşıdan gelen birini uyarmıştım,feci gözümü almıştı çünkü,dediği "abi bunlar zaten kısalar" :hanz: Adamın kısa farı uzun far gibi,uzunu düşünemiyorum bile :hanz:
Bu muayene konusu en başta dediğime gelecek,yavaş yavaş esnetmeye başladılar,başka türlü baş edemezlerdi çünkü,bizim ülkemize adapte etmeleri çok çok zor,en azından kısa vadede mümkün değil.

Ugur A.

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: FF;28113
Karşıdan gelen birini uyarmıştım,feci gözümü almıştı çünkü,dediği "abi bunlar zaten kısalar" :hanz: Adamın kısa farı uzun far gibi,uzunu düşünemiyorum bile :hanz:
Bu muayene konusu en başta dediğime gelecek,yavaş yavaş esnetmeye başladılar,başka türlü baş edemezlerdi çünkü,bizim ülkemize adapte etmeleri çok çok zor,en azından kısa vadede mümkün değil.
Sadece ruhsatların muayene edildiği günler geri gelecek bence de.:rm:

Çevrimdışı FF

• Y A R D I R K I N G
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Uğur@k@r;28197
Sadece ruhsatların muayene edildiği günler geri gelecek bence de.:rm:

Akıl var mantık var birde Uğurum haşmetlim,bu adamların su kaçırdığı yerde çok var,anlamsızca hemde.Henüz 3 yıllık yani ilk muayenesine giren sıfır alınmış,tamamen standart ve bakımlı Passat'ı bile hafif kusurlu geçirme gafletine sahipler.O zaman fabrikan hiçbir araba uygun çıkmıyor,bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.Fabrikasyon Xenon'lara bile kusur bulmaya kalkmışlar,devam etseler kan çıkartacaklardı zaten :hanz: Bence çok abartı olanlar kusur bulsunlar ama bu tarz şeylerede takılıp kalmasınlar,komik oluyorlar farkında değiller.ve dediğin gibi,sadece ruhsata bakıp verecekleri günler gelecek,günde bakabildikleri araba sayısı eskisinin çeyreğinden az,istasyon yetersiz feci yığılma var.İş gücü ve zaman kaybıda cabası.

Ugur A.

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: FF;28255
Akıl var mantık var birde Uğurum haşmetlim,bu adamların su kaçırdığı yerde çok var,anlamsızca hemde.Henüz 3 yıllık yani ilk muayenesine giren sıfır alınmış,tamamen standart ve bakımlı Passat'ı bile hafif kusurlu geçirme gafletine sahipler.O zaman fabrikan hiçbir araba uygun çıkmıyor,bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.Fabrikasyon Xenon'lara bile kusur bulmaya kalkmışlar,devam etseler kan çıkartacaklardı zaten :hanz: Bence çok abartı olanlar kusur bulsunlar ama bu tarz şeylerede takılıp kalmasınlar,komik oluyorlar farkında değiller.ve dediğin gibi,sadece ruhsata bakıp verecekleri günler gelecek,günde bakabildikleri araba sayısı eskisinin çeyreğinden az,istasyon yetersiz feci yığılma var.İş gücü ve zaman kaybıda cabası.
Haraççı/Arnavutköy' de kan çıktı zaten. Çamurluğun çürük yerine tornavida saplayıp öyle vermişler arabayı adama. Adam da tornavidayı iade etmiş ama iade sırasında pek de nazik değilmiş.:adm:

Çevrimdışı FF

• Y A R D I R K I N G
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Uğur@k@r;28258
Haraççı/Arnavutköy' de an çıktı zaten. Çamurluğun çürük yerine tornavida saplayıp öyle vermişler arabayı adama. Adam da tornavidayı iade etmiş ama iade sırasında pek de nazik değilmiş.:adm:

Evet duymuştum sanırım onu :hanz: birkaç tane daha duydum buna benzer vukuatları :hanz: bana kusur bulsun mesela üzerinden el freni çekerek geçerim :hanz: milletin yapmadığı maymunluk kalmadı arabada felcir felcir gezecek kalkıp kusur bulacak :hanz:  lifte onu kaldırırım :hanz:

hakanerdogan

• Ziyaretçi
valla ben muayeneye girerken 0 araba aldım diye girdim, stop ve fren ampulu patlakmış onu anlıyorumda, hiç ellemediğim uzunlarda kısalarda ayarsızmış. tekrar girdim, farlar serviste makinede ayarlandı, bu sefer al bak bakalım dedim aynı adamdı, bi çıkardı arabayı kısalar yine ayarsızmış...

görevliye dedim bak bacanak bu farlar ayarlandı geldi zaten yerin dibine bakıyo daha neresi ayarsızmışki yahu!

adamda yani 2.gelişin geçirecez ama illa bi b.k buluruz, biz TUV üz, çok kalın kuruluşuz, bi yerimiz kalkık tarzı bi hava içersinde konuşmalar falan...

aha adam o kalkık yerleri tornavidayla indirmiş, dahada kalkmaz, iner o :lol:

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: hakanerdogan;28262
hiç ellemediğim uzunlarda kısalarda ayarsızmış.

Çukurlu bozuk yollar ve farı silerken parlatırken ya da bir şekilde yüklediğinde far ayarı kaçıyor...

hakanerdogan

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: lrfan;28263
Çukurlu bozuk yollar ve farı silerken parlatırken ya da bir şekilde yüklediğinde far ayarı kaçıyor...

7500 de bi serviste hep bakılıyo, demek ki kadın bana yandan çarpınca şaşılanmış :lol:

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Kazada şehla olması çok normal, sıkı darbe çünkü  :D

Senin serviste elektronik makine ile mi bakıyorlar?