Ilker Hocam, bunların Cee'd leri nasıl bunların acaba, yolda fena durmuyorlar,
segment olarak Cerato dan düsük mü? yoksa hb simi?
Ceed'de de aynı motor var. 115 hp, bir de 128 hp euro V'ler var, o da yeni i30'daki motur. Aynı blok, aynı tork, gücü artırmışlar, muhtemelen tork eğrisi ile oynayarak. Şu anki değişecek olan kasanın fiyatları baya uygun, pazarlığa da geliyorlar. Orta donanım dizelini 41,5 gibi alabiliyorsunuz. Ama almışken Concept SR (sunroof) almak da mantıklı.
Kaptan'ın dediği gibi Ceed avrupalı, Cerato amerikalı...
hayırlısı olsun
bizim şirkette cerato rio vs kullanıyoruz. bu kasa cerato gerçekten çok başarılı. kia denildiğinde insanlar duruyor ama hyundai era alacağına bir üst segmentte cerato alıyorsun.
motor tabiri caizse köpek gibi gidiyor, tüketimi 1.3 multijet kadar olsun beklemiyoruz zaten , ama perforamnsına göre iyi, şirlette çok narin kullanılmamasına rağmen 6,5 litreleri pek geçen olmuyordu
tek kusuru yol tutuşu ve frenleri, daha iyi olabilirmiş. yeni kasa cerato da yol tutuşuda çok iyileşti ancak henğüz dizel motor sunmuyorlar.
Şirketler Kia'dan vazgeçmiyor anlayamadım. Yeni rio'lar mantar gibi şirket aracı olarak piyasayı doldurdular.
Yeni Cerato'nun 120'den sonra gezindiğini yazmışlar Kia forumunda. Eskisini methediyor herkes. Özellikle de eskisinin makyajlısını (2007-9).
Getir açayım, 2 sn'lik işi var :hoh::hih::hoh::hih:
:rm: İşte bu
ilker abi sen aldıktan sonra bende biraz kia ilanlarınabaktım o magentis nasıl bir arabadır öyle gözüme cadillac gibi geldi mübarek
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-dagdelenden-magentis-2-0crdi-74157299/detay#
2.0 CRDi 140 hp imiş. Hayret bu kasayı ilk defa görüyorum...
Bi inceleyim...