Bugün vaillant'a mail attım.Konu şuydu.:
Satmış olduğumuz cihazların devreye alınabilmesi için servis talebini merkeze iletecek bir şifreli bir internet sayfasına bağlanmamız gerekiyor.Bu sayfadan müşteri adres ve cihaz bilgilerini girerek servis bildirimini gerçekleştiriyoruz.Aynı zamanda bu sistemden daha bir çok bilgiye servis saatine kadar her bilgiyi görebiliyoruz.
Tabi bu işlemi gerçekleştirirken şirkette İnternet explorer kullanmamız gerekiyor.Çünkü diğer web tarayıcılar ile sayfada ya işlem yapılamıyor.Ya bir komuta tıklanmıyor.Yada sayfa doldurulamıyor.Şu ana kadar şirkette mozilla kullanıyorum.Mozillada bile aynı sorun oluyor.Sistem web sayfasına giriş yapabiliyorum fakat müşteri ismine tıklamak istediğimde tıklanmıyor.Neyseki bu sorunu mozillanın bir
İE Tab eklentisi ile çözdüm.Bu sayede o sayfaya girmek istediğimde mozilla penceresi açıkken bir yere tıkladığımda sayfa İE gibi çalışıyor.
Gel gelelim evde büyük sorun yaşıyorum.Hani eve iş getirmiyorum ama arada lazım oluyor :hanz: Evde
MAC OS X işletim sistemi kullanıyorum.Ve yine mozilla kullanıyorum.Fakat her nedense mozillada bu
İE Tab eklentisi MAC uyumlu değil :hh:
İnadına
Win XP vs.. kullanmak istemiyorum.MAC uyumlu
İE tarayıcıda yok :confused::boks:
Bunun çözümü yokmudur? neden uyumlu yapmıyorsunuz diye mail attım.Aldığım cevap budur..Pek tatmin etmedi.Hatta bazı yazdıklarına şaşırdım..
Merhaba Gökhan Bey;
Öncelikle geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.
Sizinde bahsettiğiniz üzere ie dışında Explorer kullanıldığı zaman sistemde devreye alma gerçekleştirilememektedir. Yazılan uygulama MS tabanlı olup MS standartlarına uygun olarak geliştirilmekte ve asıl olan ihtiyaçları karşılayacak şekilde dizayn edilmektedir. PC ve mac camiasında MAC.OS X yanı sıra bir çok Explorer bulunmakta ve her Explorer kendi başına özellikler içermektedir. Buda uygulamada gereğinden fazla kontrol noktasının ve açıkların oluşmasına sebebiyet vermektedir.
Konuyla ilgili olarak yazılım ekibine talebiniz iletilecektir. Fakat kısa vadede safari, google crome, mozilla gibi uygulamaların açıklarının tam anlamıyla kapatılıncaya kadar kullanılmasını düşünmüyoruz.
Yazılım ekibinden gelecek cevabıda sizinle paylaşıyor olacağız.
Saygılarımla.
---------------------------------------------------------
Serkan Tayfur
Komünikasyon Ve Sistem Çözümleri
Bölüm Müdürü