škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

ve mutlu son

LZY06 · 29 · 8388

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı LZY06

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
merhabalar.
ilk olarak 22.09.2011 tarihinde roomster için formunuza yazmıştım. sonra 22.04.2012 tarihinde "1.2 htp motor" için bilginize başvurmuştum. ve sonunda bugün romi sahibi oldum. :)

panorama roomsteri 35.000-tl ye aldım. bu fiyata zorunlu sigorta, karter koruma ve geri park sensörü dahil.

ilk izlenimlerim kullanımı rahat, konforlu ve gösterişli bir araba. hala tam olarak tanımadığım fonksiyonları var, kullandıkça öğreneceğime eminim.

hafta sonu kısa bir ankara dışı gezi yapıp performansını görmek istiyorum.

herkese kazasız belasız güzel günler dilerim.

arada kendimi tanıtmadım. ankara'da yaşıyorum. yılda 8.000 km yol yapan kendi halinde, kamuda mühendis olarak çalışan, dağda bayırda gezmeyi seven biriyim. önceki arabam kangoo idi ve bana çok uygundu, dilerim romide de bu özellikleri bulabilirim.

masser45

• Ziyaretçi
Hayırlı olsun. Bu HTP nasıl bir motordur kaç beygir?

Çevrimdışı skoda2

• Skoda Pilotu
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.otomobilucargider.com/
Alıntı yapılan: masser45;349384
1.2 12 v 70 hp lik bir motor çok performans beklemiyorsa kullanıcı idare eder zaten en fazla 160 yapıyor,bu arada arkadaşım araban güzel sıfır almışsın sanırım hayırlı olsun arcın foto larını bekliyoruz.:ok:

masser45

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: skoda2;349388
1.2 12 v 70 hp lik bir motor çok performans beklemiyorsa kullanıcı idare eder zaten en fazla 160 yapıyor,bu arada arkadaşım araban güzel sıfır almışsın sanırım hayırlı olsun arcın foto larını bekliyoruz.:ok:

Bilgi için teşekkürler. Performansı bilemem aynı hacimde olup seri olanlardan 2 katı uzun ömürlü olacağına eminim.

Keyifli yolculuklar. :)

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com

Çevrimdışı turgutktu

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler...

Çevrimdışı ALi

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Hayirli olsun kazasiz belasiz surusler.

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: LZY06;349376
merhabalar.
ilk olarak 22.09.2011 tarihinde roomster için formunuza yazmıştım. sonra 22.04.2012 tarihinde "1.2 htp motor" için bilginize başvurmuştum. ve sonunda bugün romi sahibi oldum. :)

panorama roomsteri 35.000-tl ye aldım. bu fiyata zorunlu sigorta, karter koruma ve geri park sensörü dahil.

ilk izlenimlerim kullanımı rahat, konforlu ve gösterişli bir araba. hala tam olarak tanımadığım fonksiyonları var, kullandıkça öğreneceğime eminim.

hafta sonu kısa bir ankara dışı gezi yapıp performansını görmek istiyorum.

herkese kazasız belasız güzel günler dilerim.

arada kendimi tanıtmadım. ankara'da yaşıyorum. yılda 8.000 km yol yapan kendi halinde, kamuda mühendis olarak çalışan, dağda bayırda gezmeyi seven biriyim. önceki arabam kangoo idi ve bana çok uygundu, dilerim romide de bu özellikleri bulabilirim.
Hayırlı olsun kazasız belasız inş. keyifle kullanırsınız.kangoo'dan kurtulmanız iyi olmuş.
2005 OCTAVİA A5 ELEGANS 1.6 FSİ

Çevrimdışı LZY06

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: masser45;349384
teşekkürler. dilerim herkesin gönlündeki olur
htp motoru bende hiç tanımıyorum. araştırdım, atmosferik benzinli bir motormuş. 70 beygir. kısa kullanmamda çekişte bir sorun yoktu. tahminim az yakan, çok zorlanınca çekişten düşebilecek bir motor.

Çevrimdışı LZY06

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: skoda2;349388
teşekkürler iyi dilekleriniz için.
koşturmayla aldığım için fotograf çekemedim. ilk fırsatta ekleyeceğim.

Çevrimdışı KA®ANLIK

• ST Manager
  • Tam Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.techopel.com
Hayırlı olsun,
güzel günlerde kullanın...

Çevrimdışı LZY06

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: fenomen;349440
Hayırlı olsun kazasız belasız inş. keyifle kullanırsınız.kangoo'dan kurtulmanız iyi olmuş.

teşekkürler. dilerim herkes kazasız belasız keyifle kullanır.
kangoo nun yeri başkaydı. 10 yıl kullandım, çok emeği geçti bize.
gitmediği yer çıkmadığı yayla ve taşımadığı kalmadı. ama hatun "klimalı araba" istedi. arabayı değiştirmek daha kolayıma geldi :)

Çevrimdışı özkan82

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Güle güle kullanın kazasız belasız. HTP motor tam piknik arabasıdır. Fazla bisey beklemeyin performans olarak :) Dizel den inip HTP kullanınca performans çok yetersiz kalıyor. Sollamalarda dikkat.

Çevrimdışı LZY06

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: özkan82;349708
Güle güle kullanın kazasız belasız. HTP motor tam piknik arabasıdır. Fazla bisey beklemeyin performans olarak :) Dizel den inip HTP kullanınca performans çok yetersiz kalıyor. Sollamalarda dikkat.

çok teşekkürler. şimdilik normal geldi ama motoru daha zorlamadım. performans gerektirecek bir aktivitem olmadı. bu haftasonu ankara dışına çıkıp deneyeceğim.
sollamalar benim zaten kabusumdu. şimdi daha da sıkıntı olacak gibi :(

Çevrimdışı agasarca

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: LZY06;349723
çok teşekkürler. şimdilik normal geldi ama motoru daha zorlamadım. performans gerektirecek bir aktivitem olmadı. bu haftasonu ankara dışına çıkıp deneyeceğim.
sollamalar benim zaten kabusumdu. şimdi daha da sıkıntı olacak gibi :(

Hayırlı olsun. Panaroma 1.2 HTP ben de kullanıyorum. 5-6 yıl önce olsaydı bu motoru düşünmezdim. Şu anda uzun yola gidilen hemen her yer çift gidiş geliş olduğu için sollama ihtiyacı azaldı. Yollardaki diğer sorunlar istisna tabiki.

İlk araç aldığım 2003 yılını hatırlıyorum. 1000 km yolun yarısında sürekli sollama yapmak zorunda kalıyordum. Şimdi yollarda insanın uykusu geliyor. :)

Sollama yapmak için 4000 deviri görmek gerekiyor bu araçlarda. :++: