Dün Ahmet abiye ziyarete gittim hem de Ödemişi görmüş oldum.Ahmet abiyle sohbet ettik, passata nano koruma yaptık elimden geldiğince yardım etmeye çalıştım çok güzel bir gün oldu.Yeni makinanın ilk foto çekimleri bugüne nasipmiş
Daha yeni alışıyorum farklı ayarlar da çekim yapmaya çalıştım.Fotoğraflar için yorumları alayım sonra markasını yazacağım
Aşağıdaki fotoğrafları otomatik ayarda, flaş ve titreme önleyici kapalı halde çektim.
Yansımaları yakalamaya çalıştım,
Burada sadece zaman ayarını açtım,
Saat 17:50 otobüsünü beklerken çevre de yeşillikler içindeki eski binalaların fotoğrafını çektim.Ayarlarım yine otomatik çekim modun da titreme önleyici ve flaş kapalı.
Bu foto benim için çok anlamlı oldu,
Otobüs geldi çıktık yola.Otobüs ile giderken yolda birkaç kare çekeyim dedim.
İlk önce otomatik mod, flaş ve titreme önleyici kapalı olarak çektim sonuç tabiki kötü
Sonra hareketli çekip modunu açtım, güneş tam karşıadan bize gülümsediği için beyaz dengesini -3 ayarladım.Flaş kapalı.Titreşim önleyici açık.
Yolda giderken fark ettim ki doğa ve yeşillikler arasında olmayı çok özlemişim.Yeşile doydum, havası mis. Ahmet abim herşey için teşekkür ediyorum ve yolu öğrendim allah yardımcın olsun :++: