škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

ilk izlenimler

LZY06 · 27 · 9130

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı LZY06

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Merhaba.
Roomsterimi (panaroma 1.2 htp) çarşamba günü aldım. hafta içi fazla kullanmadım. hafta sonu Ankara'dan Kazan'ın bir köyüne çiftliğe gittik.Bu sayede romiyi şehiriçi, çevre yolu, bölünmüş yol, köy yolu ve toprak yolda test etmiş oldum.
Şehiriçinde trafik akışında hiç sorun yok, kalkışlarda seri ve rahat.
Çevre yolunda hızı yeterli, en sol şeritin yanındaki şeritten ayrılmadım.
Bölünmüş yolda sollamalarda biraz dikkatli olmak gerekli. arkadan gelen araçla tampon tampona gidilebilir. rominin ve sollanacak aracın hızını iyi ayarlamak gerekli.
Köy yolunda virajlarda oldukça iyi performans sergiledi, bu kadarını beklemiyordum. devirli kullanınca çekişi süper. mecburen girilen çukurlarda ses ve sarsıntı çok az.
toprak yolda performansı çok iyi tırmanışı ve inişi rahat ve güven verici.

Ayrıca; bagaj hacmi oldukça iyi.arka koltuklar 2 kişi için süper rahat ama uzun yolda arkadaki orta koltuk sorun çıkartabilir. bu koltuk diğer kenarlardakine göre daha dar ve konforsuz. uzun yolda büyük birinin yolculuğu eziyet olabilir.
ses sistemi ve kliması beklediğimden iyi çıktı.
devirli kullanılınca çekişinde bir sorun olmuyor. daha önce 2 ile çıktığım yokuşu vitesi 4000 d/d de değiştirince 3 ile çok rahat çıktım.
cam tavan arabayı çok ferah göstermiş ama temizliği sorun olabilir. (kızımın yorumu: kuş pisliğini ilk kez alttan görüyorum :)  )

Genel olarak kullanım, bagaj ve performans açısından beklenenden çok daha iyi bir araba. birçok modelden hem daha kullanışlı hem de konforlu.
iyi ki almışım

Çevrimdışı fairstar

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
hayırlı olsun,kazasız belasız inşallah:ok:

Çevrimdışı hiko

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: LZY06;350993
Merhaba.
Roomsterimi (panaroma 1.2 htp) çarşamba günü aldım. . (kızımın yorumu: kuş pisliğini ilk kez alttan görüyorum :) )

Genel olarak kullanım, bagaj ve performans açısından beklenenden çok daha iyi bir araba. birçok modelden hem daha kullanışlı hem de konforlu.
iyi ki almışım
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanızı dilerim.
Ben de 2009 model, benzinli 1,4 var. gösterge arızası dışında keyfe keder direksiyon simidi değişimi oldu  daha üst hacim bir  motor kullandıktan sonra bu motor hacimi az gelebilir....
Kzınızın aşağıdaki ifade çok hoş....
:ok:
"kızımın yorumu: kuş pisliğini ilk kez alttan görüyorum :) )"
:ok:Neşeli ve Sağlıklı forumlar dilerim

Çevrimdışı LZY06

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: fairstar;350999
hayırlı olsun,kazasız belasız inşallah:ok:

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. herkese kazasız belasız sürüşler

Çevrimdışı FF

• Y A R D I R K I N G
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Kullandıkça daha da seveceğiniz bir arabadır gerçekten, hayırlı olsun güle güle kullanın. İçinin kullanım alanı rahatlığı o sınıfta paha biçilemez bir özelliktir gerçekten :ok::) doldur doldur gez dolaş :)

Çevrimdışı LZY06

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: hiko;351128
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanızı dilerim.
Ben de 2009 model, benzinli 1,4 var. gösterge arızası dışında keyfe keder direksiyon simidi değişimi oldu daha üst hacim bir motor kullandıktan sonra bu motor hacimi az gelebilir....
Kzınızın aşağıdaki ifade çok hoş....
:ok:
"kızımın yorumu: kuş pisliğini ilk kez alttan görüyorum :) )"

çok teşekkür ederim. bende kazasız belasız kullanmanızı dilerim. önceki aracım kangoo idi, üst hacim motor olmasına rağmen devirli kullanınca arada ciddi bir fark göremedim.
cam tavan gerçekten çok hoş ama kuşlar bazı işleri için özellikle tercih ediyorlar galiba :)

Alıntı yapılan: FF;351179
Kullandıkça daha da seveceğiniz bir arabadır gerçekten, hayırlı olsun güle güle kullanın. İçinin kullanım alanı rahatlığı o sınıfta paha biçilemez bir özelliktir gerçekten :ok::) doldur doldur gez dolaş :)

teşekkür ederim. daha iyisi isteyenlere...
içi gerçekten çok rahat. arka kenar koltuklarda diz boşluğu süper. arkada yolculuk etmek zevk olacak gibi. bagajı kangoo yu aratmaz. iyi bir seçim:ok:

Çevrimdışı FF

• Y A R D I R K I N G
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: LZY06;351185
teşekkür ederim. daha iyisi isteyenlere...
içi gerçekten çok rahat. arka kenar koltuklarda diz boşluğu süper. arkada yolculuk etmek zevk olacak gibi. bagajı kangoo yu aratmaz. iyi bir seçim:ok:

Roomster'ım olsa şöför tutarım ben :D arkada yolculuğu önden bile güzel ve rahat  çünkü :D

Çevrimdışı LZY06

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: FF;351191
Roomster'ım olsa şöför tutarım ben :D arkada yolculuğu önden bile güzel ve rahat çünkü :D

kesinlikle haklısınız.arka koltuklar çok rahat. hem diz boşluğu hem de koltuk sırt eğimini ayarlarsanız cam tavan ve ön cam manzarasına doyulmaz. otobüsün konforunu asla aratmaz.eşimi bir an önce araba kullandırmaya alıştırmalı, şöför daha pahalıya gelebilir.

Çevrimdışı FF

• Y A R D I R K I N G
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: LZY06;351201
kesinlikle haklısınız.arka koltuklar çok rahat. hem diz boşluğu hem de koltuk sırt eğimini ayarlarsanız cam tavan ve ön cam manzarasına doyulmaz. otobüsün konforunu asla aratmaz.eşimi bir an önce araba kullandırmaya alıştırmalı, şöför daha pahalıya gelebilir.

Arka oturma alanı çok ferah :) Roomster'da gerçekten arkada yolculuk yapmak lazım :) hele cam tavan, yat uzan gökyüzü seyret :)

Ugur A.

• Ziyaretçi
Kazasız belasız İnşaallah.

Alıntı yapılan: LZY06;350993
...arka koltuklar 2 kişi için süper rahat ama uzun yolda arkadaki orta koltuk sorun çıkartabilir...
Ortadaki koltuğun sökülerek, iki kişi için çok daha rahat bir yolculuk yapabileceğini söylememize gerek yok değil mi?

Çevrimdışı LZY06

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: FF;351208
Arka oturma alanı çok ferah :) Roomster'da gerçekten arkada yolculuk yapmak lazım :) hele cam tavan, yat uzan gökyüzü seyret :)

gerçekten olsa harika birşey olurdu :)

Çevrimdışı LZY06

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Uğur@k@r;351256
Kazasız belasız İnşaallah.

Ortadaki koltuğun sökülerek, iki kişi için çok daha rahat bir yolculuk yapabileceğini söylememize gerek yok değil mi?

teşekkürler iyi dilekleriniz için

evet 2 kişi için ideal bir yolculuk olurdu ama arkadaki 3.talihsiz yolcu için aynı şeyi söyleyemeyeceğim :++:

Ugur A.

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: LZY06;351277
teşekkürler iyi dilekleriniz için

evet 2 kişi için ideal bir yolculuk olurdu ama arkadaki 3.talihsiz yolcu için aynı şeyi söyleyemeyeceğim :++:
"Koltuğu yatırır bardaklıkları açarım mızmızlanmaya devam edersen" şeklindeki bir tehdit bir çok şeyi çözer kanımca.:kiki:

Çevrimdışı LZY06

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Uğur@k@r;351279
"Koltuğu yatırır bardaklıkları açarım mızmızlanmaya devam edersen" şeklindeki bir tehdit bir çok şeyi çözer kanımca.:kiki:

gerçekten çok "ikna edici" bir söz, etkili olacağına eminim. benim aklıma gelmemişti.

ayrıca imzanızdaki "iyi şöför" tanımı çok yerinde ve doğru. keşke ben de dahil tüm şöförler bu tanıma uysak.

Çevrimdışı WebKings

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
ah bizimkide panoroma olsa bizde o kuş bokunu alttan görebilsek :)
hayırlı olsun :)