paylaşım için teşekkür ederim sabahdan beri dolaşıyorum gitmediğim yer kalmadı son olarak autoking ve doğuş otoya gittim autoking de araça bakan arkadaş sağolsun çok havalı araçı 20 saniyede inceledi abartmıyorum tamam komple boya olacak ve 2 hafta süre sinir oldum çıktım doğuşa gittim yemek saati olmasına rağmen sağolsunlar hemen ilgilendiler 1 hafta kalması gerektiğini ve kaputun,nikalajın komple değişmesi gerektiğini söyledi henüz karar vermedim bi ustaya daha bakıcam ama galiba doğuşa p.tesi yada salı gibi arabayı bırakıcam.
paylaşımlarını,bilgilerini ve geçmiş olsun dileklerini esirgemeyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Eyvallah.
Değişim diye söylüyorlarsa yetkili servisi tercih etmeyin.
Boya yapılmadan çözme imkanı var ise bu yol tercih edilmeli ki ; siz de zaten bunu yapıyorsunuz.
Boya yapmaktan başka bir çözüm kalmaz ise değişim olmadan araç yapılmalı ki ; kaput değişmeden boya yapılır diye düşünüyorum.
Araçta değişen olmasının nedenini ( basit bir göçük olsa da ) fotoğraflar ile belgeleseniz de yapılan işlem aracın piyasa değerini düşürür, kimse değişeni olan bir aracı piyasa fiyatından almak istemez, ben de, siz de.
O yüzden değişim işine mümkün olduğu kadar girmemeye çalışın.