0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yıpranmışların tümünü değiştirt Hocam, ön-arka-jant Yeni 2012 logosunu takmazlar bence, üzrindekinin yenisi takılır
Yolum bir servise düşerse öndekini yeniletirim
Bizim araba şimdi 2001 model bana sen yaşlısın burda ne işin var demesinler Birde jant göbeklerindeki logolar benim için önemli şu an bayağı yıpranmış durumda bunu değiştirmiyolar mı?
Bana sadece ön arka olduğunu söylediler jant kapaklarındakiler jantla birlikte geliyormş onun için olmuyor dediler.Bodrum servisi.
Cumartesi günü servisteydim değişimden haberleri yoktu. Yeni tasarım logo ellerinde yok, değişim için sadece önceki model seçeneği vardı.Octavia arka amblem için 40 tl talep ettiler..
Az önce yüceyi aradım serviste kimse bilmiyor 3-4 kişi arasında paslaştılar net bir bilgi veremediler bende skoda müşteri hizmetlerini aradım onlarda kesin net bir ilgi veremediler.Kimisi diyorum eski tip logo ile yenileniyor kimiside yeni tip logo ile yenilenecek diyor kesin bir bilgi henüz mevcut değil.Telefon numaramı aldılar bakalım dönüş yapacaklar mı..
Bende şimdi yeliz hanımla görüştüm bana fabrikadan çıkan şu anki logolar dedi.Yani yeni nesil oluyor?
Deme yahu, ilk gidenden haber bekliyoruz