0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İnanç kusura bakma mahvettik konuyu.:utan:
Yok abi estafurullah.Yazdıklarınızı zevkle ve bir o kadarda gülerek okuyorum.Beni güldürdünüz Allah' da sizi güldürsün emi :kiki::kiki:
abi ne uğraşıyon ya al bi 170 lik dizel RS tamam, hem aile, hem spor, hem genç, hem yaşlı, hem ekonomik hem hızlı...
ya arkdaşlar forumda yeniyim .size bir sey soracağım bu bahsettiğiniz araçlardan bir tane alıp kullanan varmı test eden oldumu.benim 3 alfam ve sonuncusu 159.tavsiyem terettütsüz almanız harika bir araçlar.
Çok beğensemde bu araçları maalesef FIAT çatısı altında pek güven vermiyor.Ayrıca çok sık arıza yapıyor diye duyumlar aldım..
Ailemde 2007 model 1.9 JTS 160hp benzinli var. 156 vardı daha önce ve arıza olarak ocağımıza incir ağacı dikmişti ancak 159 inanılmaz sorunsuz bir otomobil hiçbir kronik sorunu bulunmuyor. Yol tutuş olarak sınfının en iyi aracı 3 serisi ve Mercedes C serisinden daha iyi yol tutuyor. Devirli kullanımı seviyor benzinli motor biraz fazla yakıyor keyifli bir araç ama almışken dizelini almanızı tavsiye ederim LPG takmak mantıklı değil o motora...