Volkan seni bir gün misafir edeyim bizim octiyede yapalım
Kadir'im azıcık gece uçuşu forumunu takip etsen benden çok daha güzel yaparsın
Ben anca bu kadar yapabiliyorum
( Son halini anca bu resimlerde gösterebilirim. Eski resimleri de elimde var 1 2 resim koyayım bari ben de
)
İlk önce orjinal halini paylaşayım;
Sonra desenli far camı ile mercek uyumlu olacak mı şansımızı denemek için geçici montaj için farımızı topluyoruz ( sakın denemeyin olmuyor, desenli camın görevi ışığı kırıp toparlamak olduğu için mercekten zaten düzgün çıkan ışığı çok dağıtıyor. Evet çizgi var ama net değil ve hala tabelaların hepsini aydınlatıyoruz. İstenmeyen bir durum
) ;
Sonra da baktık böyle çok sade oldu biraz dikkat çeksin. Bir kaç ay kullandıktan sonra geri açtım ve içini mat siyaha boyadım;
Ama hala desenli far camından kurtulamamıştım aklımdan zımpara yapmak bile geçerken şu farların camını uydurmak geldi ve iyi ki gelmiş :kiki: ;
Son halinin bir resmi yok ama şu fotoğrafı ararken buldum şimdilik son hali budur. Daha çalışmalar devam etmekte. Tamamen bitince ben de bir paylaşımda bulunacağım :ok: ;
Köksal abinin konusunu da işgal etmiş oldum kusuruma bakmaz umarım. Ben de projem bitince bir konu açarım. Konu başlığı mercek montajı iken inceleyenlerin işine yarar diye düşündüm