http://skodaturkey.com/showthread.php?t=19194Hay arkadaş ya geçenkinin çiziğini yaptıramadan yine tıklattılar. Nedir bu şanssızlığım. Gerçi bu seferkinde bir şey yok gibi ama.
Eşim ALES sınavına girdi. Almaya gittim bende. Sağanak yağmur yağıyordu. Herkes okulun bahçesine çekmiş arabayı bekliyor. Ben ortalık karışık yağmur var diye yanaşmadım. Sonra eşim çıktı, kısa kollu giymişti, yağmurda iyice hızlandı. Islanmasın diye bende getirdim arabayı. Birinin arkaya yanaştım. Eşim koştu bindi, tam o sırada öndeki eleman geri vitese taktı gelmeye başladı, bi elim emniyet kemerinde bi elim kornada kaldım öyle. Eleman geldi küt diye vurdu. İndik hemen, bi amca, napıyon sen dedi, abi sen yaptın ben ne yaptım dedim. Geldin arkadan vurdun dedi, abi sen geldin vurdun dedim. Ben ne vuracam diyor hala. Orada 100 kişi var sınavdan çıkan bak herkes gördü dedim. Bu sefer değiştirdi konuyu tamponda çatlamış demeye başladı. Ama tampon 10-15 santim çatlamış, araba oradan çürümeye başlamış, bu hızla vurmayla falan bu kadar tampon mu çatlar dedim. Aklınca bana ödetecek. Sonra sinirlendim iyice, evden çıkarken annem babam kavga etmiş zaten, yoğun duygular içerisindeyim. Annem babam kavga etmiş zaten sinirliyim bi git dedim. Oda benimde oğlum gözümden ameliyat oldu napıyım dedi. Demek ki herkesin sorunları var hadi git dedim. Oğlu da indi arabadan, beraber üstüme yürümeye başladılar. Oğlanın göz sarılı hala. Bindim arabaya, öğlen öğlen olay çıkmasın diye, oğlan geldi arabayı tekmelemeye başladı bu sefer. Ulen dalacan ağız burun, göz zaten sakat elemanın. Töbe töbe dedim. Ama dayanamadım indim geri, en sonunda 100 kişiden biri geldi olur öyle kazayla insan ölüyor dedi, araya girdi, plakayı aldım uzaklaştım.
Ama bizim toplum süper. Sağanak yağmur altında sucuk gibi oldum 5 dk atıştık orada, bir kişide gelip ayırmadı. En güzeli de güvenlik için duran polislerde yağmurda ıslanmamak için çıkmadı ya. Onlara da buradan selamlarımı iletiyorum.
Sonuç olarak tamponda 2 yerde boya ezilmiş. Olay anında yanlış görmüş olabilirim ama elemanın tampon çatladıysa da beter olsun.
Benimde sinirden karnıma ağrılar giriyor şu anda. 2 olay olunca üst üste.