merhaba arkadaşlar.
bu ay içinde 0km araç almayı düşünüyorum. en fazla 60bin tl ye kadar çıkabiliyorum. şuanki aracım getz dizel. yine dizel ama daha geniş bir araç düşünüyorum. corolla d4d, mazda3 1,6 D 8v 115ps 270tork , jetta 1,6 tdi 105ps ve octavia 1,6 dizel gibi araçlara baktım. en tuzlusu jetta ve teslim tarihi en az 3-5 ay dediler. mazda3 ve corolla ellerinde var. mazda3 tasarım olarak çok daha iyi geldi bana ayrıca donanım olarak ta artıları çok, fiyatı da daha ucuz corolladan. sadece corollanın servis ağı ve parça bulunabilirliği daha kolay. tabi 2. elide daha kuvvetli. birde corolla 2013 te kasa değiştiriyor. yani 6 ay kadar sonra 0km aldığım aracım eski kasa olacak. buda ayrı bir sıkıntı. octavia için eleganta 59000 fiyat aldım. içeride çok ses alıyor. superb nin başlangıç paketine de 62500 dediler 1,6 dizeline. superb de hoşuma gitti ama donanım olarak çok eksikti.
görüldüğü üzere kafam epey karışık. her birinin + ve - leri mevcut. burada özellikle siz octavia kullanıcılarına sormak istedim. octavianın eksileri ve artıları nelerdir. bu fiyata sizce alınacak bir araçmıdır. Bunlardan hangisi tercih edilebilir. fikir ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
şimdiden cevaplarınız için teşekkürler. selam ve saygılar...