2009 Toyota D-4D'yi 1.5 yıl kullandım, 50.000 km yaptım, sattım,
Çok az yakar, sorunsuzdur, içeri yol sesini olduğu gibi alır, servisleri iyidir, konforlu araçtır, Alman araçları gibi detaycı değildir, kasanın değişmesi negatif ve önemli bir etken, böyle bir seçenek aracı elemek için yeterli bir neden.
Mazda 3 uzun süre kullanmayı düşünüyorsanız değerlendirilebir, göze hoş gelen bir görünümü var, ben de beğendim diyebilirim aracı, arkadaşım düşünmüştü bu aracı, test sürüş yaptık beraber.
Octavia bana göre sınıfının en iyi aracı, tercihim Octavia olurdu, ancak kasa değişimi için yazdığım şeyler Octavia için de geçerli.
Jettanın son kasası görünüm olarak çok güzel, aracı janjanlamışlar, ama malzeme kalitesi düşmüş, bir önceki kasanın malzeme kalitesinin daha iyi olduğu söyleniyor, yanlışım yoksa araç Meksika üretimi.
SuperB gibi bir araca binecekseniz içinde olmazsa olmaz donanımlar olmalı, hız sabitleyici, Bolero Ekran gibi.
Donanımları tam olarak bilmediğim için bir şey yazamıyorum, yazarsanız ve ekleteceğiniz opsiyonları yazarsanız ona göre bir değerlendirme yapabilirim.
Kendinizi bu araçlarla sınırlandırmayın, Hyundai'ye de, Renault'a da, Ford'a da bakın, her bayiyi gezin, hiç ummadığınız bir araç çıkabilir karşınıza size hitap eden.
Ben aracımı almadan önce bütün bayileri gezdim, hepsini inceledim, beğendiklerimle test sürüşü yaptım ve sonunda da kararımı verdim.
Seçeneklerin zor olması karar vermeyi de zorlaştırıyor, size yol göstermesi açısından araçların olumlu ve olumsuz taraflarını yazdım, karar vermek kısmı size ait.