octinin elegant dizeline + dokunmatik ekran geri görüş kamerası navigasyon... paketlisine 61000 istediler. teste çıktık. iyi hoş ama içeri çoookkk ses alıyordu. yine karar veremedim. d segment dizellere mi çıksam acaba diye düşünmeye başladım artık. 1,6 dizel bulmakta d segmentte biraz mesele. her markanın yok malesefff. birde yeni değişmiş kasasını ve beyaz rengi ekleyince dahada zor. almak bir dert, satmak bir dert....
C sınıfı araçların hepsi içeriye yol sesini alır, yol sesinden rahatsız iseniz D segmentine bakmanız gerekecek.
Örneğin Toyotada yol sesi olduğu gibi içerdedir, Octavia kullanmadığım için bir şey söyleyemiyorum,
Jettanın da Octavia ve diğer C sınıfı araçlardan çok farklı olduğunu sanmıyorum, belki nisbi bir fark olabilir, onu da tahmini yazıyorum.
D segmentinde SuperB ile bir önceki kasa B6 Passatın içeriye yol sesini alma durumu aynı.(Bir önceki aracım 2006 Passat 2.0 TDİ idi.)
Ancak yeni kasa B7 Passat ses yalıtımı açısından başarılı, içeriye sesi almasını engelleyen bir cam yalıtımı var sanırım.
SuperB için kasa değişikliği değil, bir makyaj söz konusu olabilir,
Ancak araçta en ufak bir oynama aracın tasarımını bozabileceği için şimdiye kadar aracın tasarımına dokunulmadı,
Tahminim, belki aracın içinde bir iki değişiklik olabilir, elektronik park freni, renkli yol bilgisayarı gibi donanımlar gelebilir mesela araca, vites etrafındaki düğme sayılarında artış olabilir, bir de arka tasarımda değişiklikte söz konusu olabilir,
Bunun dışında bir değişiklik beklemiyorum ki SuperB gibi bir aracı fazla oynarsanız maskara edersiniz, fazla oynamaya gelmez, zaten araçta her şey yerli yerinde ve her şey düşünülmüş.