0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bizim bu pazara verilmiş sözümüz var gelmek istiyordum ama teyit için aradım o organizasyon iptal olmamış.
Arkadaşlar [MENTION=11418]smsener[/MENTION] [MENTION=10505]koraycan35[/MENTION] [MENTION=11428]egeyildirim[/MENTION] [MENTION=11488]özdil[/MENTION] [MENTION=9114]cihanaydemir[/MENTION] [MENTION=7798]izmirli öğretmen[/MENTION] [MENTION=9610]a_satik[/MENTION] önümüzdeki pazar 22 si için buluşma planlayalım diyorum öğleden önce yada sonra kaç kişi müsait.
4-5 günlüğüne İzmirdeyim. Bu haftasonu olursa octimle her türlü ordayım. Angara Tayfa HERYERDE:D
Aga hızına yetişilmiyor:)
Şimdilik 3 kişi tamam gibi, hafta sonuna kadar tam netleşir
[MENTION=11764]mcb951[/MENTION] abi gittin mi gidicen mi gitmediysen reisten sticker al biraz
Kısmetse bu iş olacak gibi. Yer olarak [MENTION=11418]smsener[/MENTION] ( Serhat ) arkadaşımızın önerdiği Çeşme otobanındaki SHELL istasyonu var ama onun geri Urla kavşağından, buluşmuşken arabalarla birer test sürüşü yapmadan olmaz diye düşünüyorum. Benim önerim Balçova Migros onunda otoparkı geniş ama cafesi var mı bilmiyorum, test amaçlı çok uygun yada Sasalı D.Y.Parkının yanında Sasalı Piknik Alanı var orada oturacak yer yok ama çaylar, kahveler ve masa sandalyeler benden. Başka önerebileceğiniz yer varsa paylaşın.https://www.google.com/maps/@38.396464,27.0249032,167m/data=!3m1!1e3