Şike olaylarından sonra bu sene hiç bir lig maçını seyretmedim, kupa maçı da dahil.
Şampiyonluk son maça kalınca ligi G.Saray, kupayı da F.Bahçe alır, samanlık seyran olur, hem Fenerliler, hem de G. Saraylılar mutlu olur diye düşündüm, tabi benimle beraber bunu düşünen kimler vardı, bunu bilmiyorum.
FenerBahçenin adının şike olaylarına karışması, ligden düşmemesi zaten F.Bahçenin şampiyonluk yolunu kapatıyordu bana göre, kısacası yedirmezlerdi Türkiye ligini FenerBahçeye, öyle düşünüyordum,tabi benimle beraber bunu düşünen kimler vardı, bunu bilmiyorum.
FenerBahçede artık Türkiye Kupasını almalıydı ki şike olayları, ligden düşürülme, Avrupadan ihraç edilme gibi konuların sıklıkla konuşulduğu dönemde kamuoyu oluşturmalıydı, şampiyonluğu da kılpayı kaçırırsa istenen ve hedeflenen olacaktı,öyle düşünüyordum,tabi benimle beraber bunu düşünen kimler vardı, bunu bilmiyorum.
Ve lig bitti, lig G.Saray'ın, kupa F.Bahçenin oldu, Süper Kupa maçı oynanmadan yazayım, F.Bahçe süper kupayı alır, öyle düşünüyorum,tabi benimle beraber bunu düşünen kimler var, bunu bilmiyorum.
Her ne olursa olsun bu sene G.Saray'ın iyi top oynadığı ve ligi hakettiği söyleniyor ve öyledir muhakkak, hak edenin kazanması güzel tabi ki.
Bu arada ben F.Bahçeliyim, ancak F.Bahçeli olmam Türkiye ligine farklı bir bakış açısıyla bakmamı gerektirmiyor,öyle düşünüyorum,tabi benimle beraber bunu düşünen kimler var, bunu bilmiyorum.