Tam başından sonuna kadar içine girdim
Bostancı'da hatunu aldım, arabaya bindi daha naber nasılsın nasıl geçti sohbetine kadar bir baktım benim yan cam hizasında sular
beklesem bir türlü beklemesem bir tülü, ya Allah dedim bastım marşı gittim valla
minibüs yolu 5 dk içinde pert oldu, alternatif düşünüyorum ara sokaklardan şelale gibi geliyor, yolun çukur yerlerinde gelince sanırım rahat bir 25-30 cm olmuştur, göl bildiğin göl, at oltanı bekle abicim
bir ara hatun aa dolu yağıyor dedi, dedim du ne dolusu falan, yola bakmaktan dikkat kesilemedim fazla, sonra cama bir baktım nerdeyse 1 cm büyüklüğünde patır patır vuruyorlar
hah dedim suyundan da koy şimdi
göllenmiş yerlerden tek sıra geçiş yapıldı ama milletimiz bildiğin öküz abicim, adam sanki birşey yokmuş gibi gidiyor,la havle diye diye çektiğim sabırın küfürün hesabı olmadı
bir tane Clio solladı beni geçti önüme, 2 ışık sonraki kavşakta bir baktım havluyu atmış salak salak bakıyor
hah dedim otur izle şimdi manzarayı
aynen ben de onun yanından bastım geçtim bu sefer
dedim arabada alçak bizim camlardan girmeye başlar şimdi, ördekli simidi takalım biz
bir ara yüzdüğümüzü hissettim, araba resmen serbest düşme hareketi yaptı
küreklere asıl Baki dedim, çıkarız
çok şükür sağ salim atlattık ama çok sağlam stres ve sıkıntı yaşadık. Frenlere bir basıyon basma daha iyi
diskler daha yeni geldi kendi, çamaşır ipine astım kurusunlar diye
valla çok mecbur olmadıkça kımıldamayın bir yere, bunlar ani yağışlar sürekliliği olmuyor zaten, çok çok 1 saat beklersiniz, sonra hafifleyince usturupluca rota çizilir, alçak yerlerden kaçının, tünel ve benzeri geçitleri kullanmayın. Bu sene hayır olsun en ağır hava şartlarının hepsinde de kaçarsız yakalandım, yalnız araba için hepside iyi crash test oldu
Skoda gerçekten ağır kış şartlarının arabası
geçmiş olsun birkere daha hepimize:):ok: