0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: Uğur@k@r;28891Albea Fabia' dan büyük demedim ki. Sen "Albea Fabia' dan daha ufak olmasına rağmen nasıl aynı sınıfta oluyor" dedin. Ben de "küçük olabilir ama belli ölçüler araındaysa aynı sınıfta sayılıyorlar" dedim. Kaldı ki Albea taksiye binmiştim bir seferinde, inene kadar neler çektiğimi bir ben bilirim.:wnk: Ugur abi Ben öyle birşey demedim.iyi oku.ben albea nasıl octavia ile aynı sınıfta oluyor.fabiadan büyük degil ki fabiadan daha büyük olan bir sınıfta nasıl olsun dedim.Tamam işte. Orada Fabia yazınca Albea-Fabia olarak karşılaştırdın zannettim ben. Bu aralar ECU arıza veriyor hiç durmadan ondan oluyor.
Albea Fabia' dan büyük demedim ki. Sen "Albea Fabia' dan daha ufak olmasına rağmen nasıl aynı sınıfta oluyor" dedin. Ben de "küçük olabilir ama belli ölçüler araındaysa aynı sınıfta sayılıyorlar" dedim. Kaldı ki Albea taksiye binmiştim bir seferinde, inene kadar neler çektiğimi bir ben bilirim.:wnk:
peki o zaman octavia c sınıfında diyebilir miyiz?
Şu an öyle, ileride ne olur bilinmez Zira C'nin bazı yeni araçları D ebatlarına ulaştı...