Arkadaşlar 2 arkadaş fabia2 sahibiyiz diğer arkadaşımın aracına ALTUN OTO CAM ( haşim işcan caddesinde) firmasına film çektirmeye gittik. Aracın arka camına film çekerken eleman falçata ile yanlışlıkla camı çizdi 30- cm civarı bir boyda firma sahibi bize maduriyetimizi gidereceğini beyan etti bizde sorun çıkarmadık. İşyerinde cam çizik giderici sürdüler olmadı sonra pasta polish yaptılar olmadı. Sonra bize OTO KİNg e gidin yaptırın parasını vericem dedi gittik ama onlarda yapamadı. En son çare değiştiririz camı dedi. Sonra camın 400 tl olduğunu duyunca firma sahibiyle orta yolu bulalım dedik. Neden mi çünki cam değiştirme taraftarı değiliz çizik için cam değiştirilmez diye firma sahibine şöyle dedim; siz arkadaşa film ücretini geri verin 120 tl arkadaşla helalleşin kapansın konu dedim siz 400 tl vermemiş olursunuz bizde camı değiştirmemiş oluruz dedik. Adam çıldırdı bizde ona karşılık olarak camı değiştirmeye karar verdik adamla konuştuk dün skoda bozkurt otoya gittik adamı aradık biz geldik seni bekliyoruz dedik... aradan30 dk geçti ne gelen var ne giden aradık adam bide demez mi ben yarı parasını veririm camın diye çıldırtdım ben, doğru ALTUN OTO CAM a gittik konuşmaya... Ben böyle bir işyeri sahibi (Sözde ESNAF) görmedim bir insan bukadarmı şerefsiz olur baya bi tartıştık sonra içeride bir kişi vardı herhalde ortağıydı bize kardeşim uzatmayalım bu konuyu alın şu 100 tl yi gidin dedi ben yine parayı almıcaktım ama o ortağımıdır nedir iyi niyetli olduğu belli uzatmadım çünki uzatsam kavga çıkacak... sonra adam demez mi haram olsun bu para diye bende yüzüne fırlattım 100 tl yi sonra otağı verdi tekrar bana kusura bakmayın dedi.... bizde gittik.
Bu konuyu paylaşmamın nedeni arkadaşlar bir esnaf böyle durumlarda belli oluyor sizde madur olmayın diye bu firmadan paylaşayım dedim....