škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

BURSA'da cam filmi çektirceklerin dikkatine!

avni · 27 · 29404

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı avni

• CEBELLİ
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Arkadaşlar 2 arkadaş fabia2 sahibiyiz diğer arkadaşımın aracına ALTUN OTO CAM ( haşim işcan caddesinde) firmasına film çektirmeye gittik. Aracın arka camına film çekerken eleman falçata ile yanlışlıkla camı çizdi 30- cm civarı bir boyda firma sahibi bize maduriyetimizi gidereceğini beyan etti bizde sorun çıkarmadık. İşyerinde cam çizik giderici sürdüler olmadı sonra pasta polish yaptılar olmadı. Sonra bize OTO KİNg e gidin yaptırın parasını vericem dedi gittik ama onlarda yapamadı. En son çare değiştiririz camı dedi. Sonra camın 400 tl olduğunu duyunca firma sahibiyle orta yolu bulalım dedik. Neden mi çünki cam değiştirme taraftarı değiliz çizik için cam değiştirilmez diye firma sahibine şöyle dedim; siz arkadaşa film ücretini geri verin 120 tl arkadaşla helalleşin kapansın konu dedim siz 400 tl vermemiş olursunuz bizde camı değiştirmemiş oluruz dedik. Adam çıldırdı bizde ona karşılık olarak camı değiştirmeye karar verdik adamla konuştuk dün skoda bozkurt otoya gittik adamı aradık biz geldik seni bekliyoruz dedik... aradan30 dk geçti ne gelen var ne giden aradık adam bide demez mi ben yarı parasını veririm camın diye çıldırtdım ben, doğru ALTUN OTO CAM a gittik konuşmaya... Ben böyle bir işyeri sahibi (Sözde ESNAF) görmedim bir insan bukadarmı şerefsiz olur baya bi tartıştık sonra içeride bir kişi vardı herhalde ortağıydı bize kardeşim uzatmayalım bu konuyu alın şu 100 tl yi gidin dedi ben yine parayı almıcaktım ama o ortağımıdır nedir iyi niyetli olduğu belli uzatmadım çünki uzatsam kavga çıkacak... sonra adam demez mi haram olsun bu para diye bende yüzüne fırlattım 100 tl yi sonra otağı verdi tekrar bana kusura bakmayın dedi.... bizde gittik.

Bu konuyu paylaşmamın nedeni arkadaşlar bir esnaf böyle durumlarda belli oluyor sizde madur olmayın diye bu firmadan paylaşayım dedim....

Çevrimdışı mahmut0382

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Avni bey geçmiş olsun  .

Malesef böyle sözde esnaflar çok . Ama kaybeden her zaman kendileri olur .

Çevrimdışı Akif Hoca

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Geçmiş olsun, yaptıkları insanlığa sığacak bir durum değil, soğukkanlılığınızı koruyup ılımlı davranmakla en doğrusunu yapmışsınız:ok:

Çevrimdışı CC03

• detaiLove
  • Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Geçmiş olsun. Nasıl halledemediler yahu? Seryum denediler mi acaba? :D

Çevrimdışı avni

• CEBELLİ
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
king de uğraştılar ama olmadı falçata bir camı nasıl bukadar derin çizer aklım almıyor doğrusu.artık kaskonun bitimine yakın camı ücretsiz değiştircez kaskoyu bozmadan..

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com
Geçmiş olsun, eğer çok göze batar ve kötü haldeyse kaskodan hallet bence de

Çevrimdışı avni

• CEBELLİ
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
zaten öyle yapmayı düşünüyoruz bu arada benim araca değil arkadaşımın 2012 fabia sının başına geldi, sonuçta onun arabasını benimkinin aynı yapıyoruz kardeş gibi

Çevrimdışı altun cam

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
avni arkadaşlim ben altun cam filmleri sahibi mustafa sancak sen arabamin camini değiştircem dedin de ben sana hayır dedim mi camini değiştir faturayi getir parani vereyim dedim sen benm cami değiştirmek ıstemıyorum bana film parasini geri ver dedin sen işin uyaniklını kaçtin sen film  kaplatma yi bedavaya getirmeye çaliştin ve beni enayi yerine koymaya çaliştin için sana tepki gosterdim altun cam filmleri olarak 10 yıldır cam filmi sektorundeyim ınsanlar  hata yapar hele bizim işte çok hata oluyor ama senin gibi teklile geleni hiç gormedim sen işin uynakliği tarafindasin yaptim filmde en ufaçik hata varmi hala kullanıyorsun ben bu yaziyla ilgi tum hukuksal yollara baş vuraçağim oyle kolay değil insanlari kotulemek ben sana camii değiştir paranı vereyim dedim sen filmi bedavaya getirmek için turlu yollar denedin

Çevrimdışı gokcen59

• \"Keyif Adamı\"
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Arka cam ise sakat, değiştirildiği takdirde de eskisi gibi olmayacaktır.Çiziği halletmeye calısın autogylm glasscleaner veya seryum oksitle polisaj makinesi keçe eşliğinde gidermeye çalışın bence.
-------------------------------------------------

Çevrimdışı chook

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Benzeri benim basimqda geldi bendeki sag on camda kucuk kil gibi gittim gosterdim bizdegil dediler bizim falcatalar ozel cizmez dediler sonra baktim sag on camda flimde cizgi gibi yer kalmis aka sag camda flimle cam arasinda kum parcaciklari kalmis gosterdim sonra sag tarafin flimlerin hepsini degistirdiler tekrar yaptilar fakat yine bir iki tane var yine gosterdim o kadar olur dediler fitillerin arasindq cikiyor dediler
bu arada 10 yil garantili 230 tl ye yaptirdim bende boyle ufak bir taljsizlik yasadim onlere 1 numara arkalara 2 numara yaptirdim
markasi ben lumar zannediyordum garanti kadina baktim global yaziyor sordum globalin daha kaliteli olduhunu soylediler

Çevrimdışı vedat

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Geçmiş olsun. Bende film çektirmeyi düşünüyorum ama bu gibi durumlardan dolayı erteliyorum hep. Keşke olay bu boyutlara gelmeden çözseydiniz. Geçmiş olsun tekrar.

Çevrimdışı mdindas

• hürgeneral
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
evet global daha kaliteli öylemi ozaman reklamını veya verdiğin sözü niye global diye beyan etmiyorda lumar adını kullanıyor. işte hep esnaf ağzı.

bide camcı beyfendi avni kardeşin camın tamamını değişip ücretini ödeyeceğini beyan etmiş. forumda bunu söz vermiş olarak kabul ediyoruz. avni bey servisten camını değiştirecek ve firma fatura tamamını ödeyecek sanırım.

Çevrimdışı c@n77

• Mean vRS...
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Cam film ceken ustanin com iyi olmasi lazim birde yapilan ortamin steril olmasi toz gibi problemlerin yasanmamasini saglar...

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com
İncecik zar gibi filmi keserken sert bir camı çizecek kadar falçatayı bastıran şahsa bir şey demeye gerek kalmamıştır

Çevrimdışı anamarina

• az kaldı
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Ben iki tarafında iyi niyetinden şüphe etmedim esnaf olarak filmi çeken adının kotulenmemesi için her yola başvurmuş siz ise ne ben ugrasayim ne de ustanın cebinden çok para çıksın diye düşünmüşsunuz fakat ustanın sinirleri biraz bozukmus çırağına ofkeliydi bence ve derdinizi birbirinize anlatamamissiniz olay burda kopmuş.