Sen adamin camini iscilik hatanla çiz , sonra cam parasini verecegim de , adam cam degistirmek zorundami?
Sen adamin magduriyetini bedava yaparak gidersen cebinden 120 tl cikacak ( ki bunun maliyeti 30 tl dir max. )
Cam alacam dese 400-500 fiyat cikacak.
Ben sanirim bu yuzden esnaf olamam diye dusunuyorum,
Coz adamin isini tamam ozur dileriz cizmisiz caminizi , bu filmler bizden olsun 3 yil 5 yil verirsin garantiyi bisey olursa ucretsiz bakacagim dersin.
Adamda dukkandan ayrildiktan sonra cam cizildi ama kazadir olur, karsiliginda özur niyetine cam filmi konusunda 3-5 yil rahat ederim diye dusunur ve birnebze kendini avutur problem kalmazdi...
Simdi ben olsam napardima geleyim, hemen dilekceyle hakem heyetine basvurur geregini talep ederdim,asraf 1000 tl dende assagida , hakem heyeti 2000 den assagiaona bakiyor sanirim, hakem heyetide cam degisim ucret verilmesi karari verirdi %99 , bende servisle anlasip urunu faturalandirip cami degismez, arabanin 1-2 yillik bakimini yapalim diyerek anlasirdim:) Belki vicdana sigmayacak bir uygulama ama diger tarafin vicdaniyla orantilidir bu isler:)
Gecmis olsun