Merhaba arkadaşlar. Bugün arkadaşımla birlikte fabia'mın yanına geldik binmek üzere. Kumandayla kilidi açtım (yani her zaman ki gibi) sonra sürücü kapısını açtım ve arabaya bindim. O sırada arkadaşım hala arabaya binememişti. Çünkü sağ kapı açılmamıştı. Neyse sağ kapıyı açtım, (sürücü kapısındaki kilitleme ve açma düğmesiyle) gidiyoruz. Sonra kilitler kendiliğinden kapanıp açılmaya başladı. İki üç kez tekrarladı bunu. Yol bitti park ettik, alışveriş yaptık arabaya döndük. Ben yine kumandayla kilidi açtım arabaya bindim. O sırada arkadaşım yine arabay binememişti çünkü sağ kapı yine açılmamıştı. Yine içerden açtım kapıyı ve yola çıktık. Yine kilitler kendi kendine birkaç kez açılıp kapandı ve şak diye motor arıza ışığı yandı. Sonra rölantide birkaç saniyelik bir dalgalanma oldu. Rölanti normale döndü sonra ama motor ışığı kaldı orda. Şimdi sevgili arkadaşlar, ne oldu da böyle hareketler yaptı fabia. Bu tür bir olayla karşılaşan arkadaşlarımız olduysa, nedenini ve çözümünü biliyorlarlarsa yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.