Ben arçelik klimamdan son derece memnunum,memnun olmayanların m2 ye göre yanlış seçim yaptıkları düşüncesindeyim,elektrik faturasına yansıyan fatura ise ortalama 70tl felandı ve çalışması çok sessiz.Şimdi alsam tekrar arçelik alırdım.Hayırlı olsun güle güle ısının
Teşekkürler Mustafa bey .
Arçelik klimadan bizde 4 adet var yazın soğutmasından memnunuz biraz sesli çalışsada ama kışın ısıtması vasat seviyede bizim 20 m2 lik odada 14 lük var ve kışın çok sıkıntı çekiyoruz . Aynı boyuttaki odayı profilonun 12 lik modeli çok daha iyi ısıtıyor ve sessiz çalışıyor üstelik daha az pencere var odada . Beyaz eşya işi şans işi diceğim ama 4 klimanında hepsi aynı ya ben çok şanssızım yada arçelik klima yapmayı bilmiyor . Arçelikten memnun kaldığım tek yan tüketimi ona laf yok soğutma içinde biraz sesli çalışmasının dışında çok iyi ama ısıtmasından ben memnun kalmadım özellikle sıfırın altında klima can çekişiyor .
Bende isterim ülkemde üretilen bir cihazı kullanmayı öylede yaptım zamanında ama pişman oldum bi daha da arçeliğin hiç bir ürününü mecbur kalmadıkça eve sokmam .
Ben de daha yeni Arçelik aldım 14800' lükten. Gayet de güzel, hiç bir problemi yok. Arçelik kötü diyen arkadaşları da hiç anlayamıyorum ayrıca.:huh: Arçelik candır.
Moralimi bozmasanıza yav!:rm:
Uğur bey klimanız hayırlı olsun .
Benim arçelikten yana şansım yağver gitmedi ne aldıysam pişman oldum tam aksini yaşayanlarda var umarım siz memnun kalırsınız .
Morelinizi bozduğum içinde özür dilerim .