škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

silecek lastiği değişimi

mustang · 16 · 11281

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mustang

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
5 ay kadar önce SWF marka ile eski silecek süpürgelerini değiştirmiştim ki sürekli bir iki çizgi gözümün önünde bıraktığı için sıfır zımpara vs derken silecekler mefta... Bu konuda çok hassasım ön cam yazın tozlu olsa bile cam suyum fuldür ve hemen silecekleri çalıştırırım. Fakat bu hassasiyet pahalıya malolmaya başladı, duydumki sadece silecek süpürgesinin (banana-muz tipi) lastiği iki tarafındaki kapaklar çıkartılarak değiştirilebiliyormuş ve sadece lastik parası ödüyorsun...

Sadece lastik değiştiren var mı, nerede satılır, hangi marka ?

Çevrimdışı Mert

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Ben sadece lastik değiştiriyorum. Parçacılarda var. Sanayide Peugeot'cuya gidip sileceğin boyunca lastik alıp takıyorum,artanı kesip atıyorum.

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com
Benim aero sileceklerinki sadece lastik değişmine izin vermiyor, ön çifti  +arka = 50 Tl bayılıyorum, neyse ki 3 yılda bir

Çevrimdışı GNC75

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: mustang;361289
5 ay kadar önce SWF marka ile eski silecek süpürgelerini değiştirmiştim ki sürekli bir iki çizgi gözümün önünde bıraktığı için sıfır zımpara vs derken silecekler mefta... Bu konuda çok hassasım ön cam yazın tozlu olsa bile cam suyum fuldür ve hemen silecekleri çalıştırırım. Fakat bu hassasiyet pahalıya malolmaya başladı, duydumki sadece silecek süpürgesinin (banana-muz tipi) lastiği iki tarafındaki kapaklar çıkartılarak değiştirilebiliyormuş ve sadece lastik parası ödüyorsun...

Sadece lastik değiştiren var mı, nerede satılır, hangi marka ?

würth.............

Çevrimdışı Akif Hoca

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: lrfan;361313
Benim aero sileceklerinki sadece lastik değişmine izin vermiyor, ön çifti +arka = 50 Tl bayılıyorum, neyse ki 3 yılda bir

Hocam Aero için fiyat oldukça iyiymiş, ben 80 TL ye almıştım :(
Siz Şahkan'dan mı almıştınız?
Ya da nereden aldınız?

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com
Alıntı yapılan: Akif Hoca;361636
Hocam Aero için fiyat oldukça iyiymiş, ben 80 TL ye almıştım :(
Siz Şahkan'dan mı almıştınız?
Ya da nereden aldınız?

%20 indirim zamanında almıştım Şahkan'dan, Octi fiyatı farklı olabilir, işçilik saat puanı bile fazla Octinin Fabia'ya göre, aynı bakım yapılsa bile  :)

Çevrimdışı Akif Hoca

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: lrfan;361638
%20 indirim zamanında almıştım Şahkan'dan, Octi fiyatı farklı olabilir, işçilik saat puanı bile fazla Octinin Fabia'ya göre, aynı bakım yapılsa bile :)

:ok: Anladım ihtiyaç olduğunda araştırarak alayım..

Çevrimdışı barbaros61

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
2000 zımparayla yeni gibi oldular benim fabrikasyonlar (5yıllık) 5 sene daha kullanırım

Çevrimdışı Hacı Köksal

• Bosch + Karcher
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
hb den muz takım aldım 2 tane kargo dahil 10-12 tl

Çevrimdışı FF

• Y A R D I R K I N G
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Kalitesi malitesi tartışılabilir belki ama dün Bauhaus'a bir uğramıştım, uygun fiyata Aero'lar var, 40 küsür lira mı neydi, sileceği bu şekilde olan lastik alacağına böylede alabilir.

Çevrimdışı mustang

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Arkadaşlar lastik işi yattı, sileceğin lastiklerini çıkardım yenisini sordum, swf çifti 27 lira ancak üst kısımdaki kanatlar yok bu nedenle hoş durmayacak ve lastik tam yatağa sıkışmayacağı için iyi silmeyecektir diye düşünüp vazgeçtim... Şu an en kaliteli oem swf gibi duruyor ama onu da nette 50 tl ye biyerde gördüm serviste orjinali 60-80 arası bişeydir... Arıyorum...

Çevrimdışı mdindas

• hürgeneral
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
ankarada alnıaçıklar ve gimsa markette muz silecek komple tanesi 2.95 tl  ister yazın değiş ister kışın değiş. ikisi 5.90 tl eder.yaptığı işte bence on numara. 50 tl vermeye değmez.

Çevrimdışı CC03

• detaiLove
  • Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Peki lastiğin kaliteli veya kalitesiz olması camdaki çizikleri etkilemez mi? Mesela benim aracım 2003 model, cam felaket, aldığımda dandik silecekler vardı. Bizimkilerin arabası 2005 model, hep Bosch kullandılar ve neredeyse hiç çizik yok camda...

Çevrimdışı mustang

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: CC03;362186
Peki lastiğin kaliteli veya kalitesiz olması camdaki çizikleri etkilemez mi? Mesela benim aracım 2003 model, cam felaket, aldığımda dandik silecekler vardı. Bizimkilerin arabası 2005 model, hep Bosch kullandılar ve neredeyse hiç çizik yok camda...
Bence etkisi var fakat kuru ve tozlu çalıştırmanın daha çok olumsuz etkisi vardır mesela opel astrada önce silecek hareket eder sonra su püskürtürdü.