öncelikle iyi geceler... bugun 1.6 tdi elegance aracımızın siprrişini verdik, ek donanım olarak ( bolero + bluetooth) gecen ay active paketini almıştık yakıttan ve konfordan memnun kaldıgımız için 2 aracımızıda superb olmasını istedik...
siz sevgili forum uyelerine sorum = 17 inç jant beni fazlası ile rahatsız etti gerek yol sesi gerek 16 inçle arasında ki performans farkı ve yakıt tuketiminden dolayı bayiden 16 jantla değiştirmeyi dusunuyorum iki aracıda uzun yolda kullandım sizce aracı satarken 16 janlı lmasından dolayı bir problem yaşarmıyım ??
Aracın yandan olan görselliğini tamamı ile bozmuş olursunuz...
Ayrıca yakıt tüketiminde değecek bir fark olacağını düşünmüyorum..
Ayrıca 16-17 jant arasında yol tutuşu ve yol güvenliği açısından da fark edeceğini düşünüyorum, çünkü SuperB büyük boyutlu bir araç..Lastikleri Michelin yaparak ses problemini aşabilirsiniz..Ben aracımı sadece uzun yolda kullanıyorum, son olarak 5 gün önce 327 km yol yaptım. 140 kmsini çok süraatli kullanmam gerekti. 200-215 km süraatte sürekli gitmem gerekti. Özellikle virajlarda 18 jantın farkını anladım, çok güven veriyordu viraj dönüşlerinde, resmen yere tutunuyor araç..Önceki aracım Passat'tı, SuperB'nin Passat'tan olan büyük boyutuna rağmen, virajlarda daha çok güven verdi bana..