bu siteye superb sayesinde üye oldum ama hep eski araba ile olan dertlerimi anlatıyorum. ön yolcu kapısı camı çalışmıyordu. kendi servisine gittim. eleman cam motoru ile elektrik düzeneği değişecek dedi. kaç lira dedim. 2006 yılı toplam 760 tl. almanyadan gelecek istersem sipariş vereceklermiş. mecbur tamam dedim; pencere açık. örtü ile kapattık ama kedi girip soğuk kış günlerini gece gündüz 10 gün geçirmiş içerisi çamur rezalet, şerefsiz her koltuğu bir denemiş. gittik adam sipariş vermemişsiniz dedi. bağırış çağırış gittim sanayideki elektrikçi arkadaşa. sonra ne mi oldu. kapının gövdeden gelen kablolardan birinde kablo kopmuş. bir lehim tamam. haybeye 760 gidecekti. hakikaten adamlar anlamıyor, yada sahibiyle anlaşmışlar. ne satarsa pay alıyor. şimdi yüzüne bakan yok firmanın, eskiden müşteriden geçilmezdi orası.
araba yeniyse mecbur garantili diye gidiyorsun. iyi ustalarda üç kuruşa serviste çalışacağına kendi açıyor, bir yer. artık eskidiği için sanayiye gidiyorum. çocuk tek başına koca firmadan iyi. serviste yağ filtresi değiştirdiğimde sürekli yağ eklemesi yapıyordum. bu çocuk bir yaptı. bagajda yağ bidonu 5 senedir öylece yatıyor. olay bu.