škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Otogaz düşüyor. İyiye mi işaret, kötüye mi? :)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kor_ay

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Merhaba arkadaşlar. Üç ay öncesine kadar 2.50 tl.ye  (aygaz, shell, bp... Ve tabi, Ankara için konuşuyorum) kadar çıkan otogaz, dün itibariyle istasyona göre, 1.99 tl'ye kadar indi. (yine aygaz, shell, bp) şimdi bu durum olumlu mu yorumlanmalı yoksa, batmadan önceki son güzel günlerimiz mi? :) Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda? Mevsimsel etki mi yoksa?

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
En son 2,48 den mi ne aldık vay uyanıklar.. İstanbulda önceden fulle dediğinde %5 indirim yapıyorlardı şimdi onuda kaldırdılar..

Çevrimdışı Birkan

• German Engineering
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
ham petrolün fiyatı yerlerde, kurlar yükseldi gerçi. ama kurların yükselişi yanında çok düştü petrol, ondan.

benzinde de düşüş görsek, tam süper olacak

4,34 şu an.
« Son Düzenleme: 03 Haziran 2012, 13:24:20 Gönderen: Birkan »

\'10 Skoda Fabia

1.2 HTP 70 Classic Plus Candy White

Çevrimdışı skoda_tudor06

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
benzinin %67 sinin vergi oldugunu ogrenince tamamen kandırmaca oldugunu ogrendim iniş cıkısların %67 cok buyuk bi rakam gaz dada muhtemelen oran aynıdır

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Şimdi aygazın sitesinden baktım 2.20 ye düşmüş :) Yaz da geldi artık 260-270 krşlara düşeriz :)

Çevrimdışı FF

• Y A R D I R K I N G
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Varil fiyatları düştü ondandır, benzin ne durumda acaba :D bugün fulleyecem, eğer indiyse damacanayıda alayım yanıma :D

Çevrimdışı turker

• TDI
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.ilkerturker.com
Yılardır lpg kullandım böyle kıyak görmedim. Yurodizelin şu şartlarda 3,40 falan olması gerek.

Ama şu da var, genelde lpg/benzin oranı korunuyor. Bazen birisi bi kaç gün önce ya da sonra indirim/bindirim görüyor. Sonra diğeri. 2-3 güne sağlam indirim gelebilir. epdk'nın inceleme başlatması da indirim getirmiş olabilir.

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Yazın lpgde ki propan miktarını düşürüyor ucuzlamasında bu da etken :) Benim tahminim bi 10 kr daha aşağı gelir tabi kurlar yükselmezse :)

Çevrimdışı kor_ay

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: kadir_;363843
Yazın lpgde ki propan miktarını düşürüyor ucuzlamasında bu da etken :) Benim tahminim bi 10 kr daha aşağı gelir tabi kurlar yükselmezse :)
böyle bir nedenden dolayıysa, aslında pek de indirim olmuş olmuyor sanırım. Bu durumda daha az yol gidecek arabalar. Kalori düşüklüğü dedikleri; bütan - propan karışımında değişikliğe gitmekle oluyor sanırım. Neyse, yine de bu rakamlar moralleri yükseltiyor :)

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: kor_ay;363854
böyle bir nedenden dolayıysa, aslında pek de indirim olmuş olmuyor sanırım. Bu durumda daha az yol gidecek arabalar. Kalori düşüklüğü dedikleri; bütan - propan karışımında değişikliğe gitmekle oluyor sanırım. Neyse, yine de bu rakamlar moralleri yükseltiyor :)

Bu işlemi siz farkında olmadan onlar sürekli yapıyor :) Haca soğuduğu zaman lpg daha zor yanıyor bundan dolayı kış aylarında propanı %10 daha fazla basıyorlar diye biliyorum :)

Çevrimdışı turker

• TDI
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.ilkerturker.com
Alıntı yapılan: turker;363833
Yılardır lpg kullandım böyle kıyak görmedim. Yurodizelin şu şartlarda 3,40 falan olması gerek.

Ama şu da var, genelde lpg/benzin oranı korunuyor. Bazen birisi bi kaç gün önce ya da sonra indirim/bindirim görüyor. Sonra diğeri. 2-3 güne sağlam indirim gelebilir. epdk'nın inceleme başlatması da indirim getirmiş olabilir.

Tahminim biraz çıktı, ama indirim çok az bence, 10 kuruş...

http://www.haber7.com/ekonomi/haber/887228-motorinde-buyuk-indirim

Çevrimdışı SekoLive

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
totalde 2.02 den aldım

iyiyemi işaret kötüyemi kararsızım.

Çevrimdışı FF

• Y A R D I R K I N G
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Hepsinde sırayla düşme olur :) ha sonra ne olur bilemiyorum :D gene bir dengesizlik var piyasada zaten.