0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Niye böyle birşey düşünüyorsun ki? LPG'yi ne için kullanıyorsun? Ekonomi için değil mi? Ama bu taraftan performans? Ne bilim biraz farklı bir yaklaşım olmuyor mu? Ama yok benzinle beraber zaten düşünüyorum dersen eyvallah derim LPG ve Chip biraz tezat oluyor bence kaldı ki tahminim olması gereken randımanıda pek vermez sanırım. Hiç girişme derim ama keyif tercih senindir tabi, saygı duyarım
Lpg yi tabiki ekonomi için kullanıyorum aynı şartlarda benzinde kullansam çok uçuk rakamlar çıkacak Arabayı sürekli kullanmasak benzinde aynı uygulamayı düşünüyordum ama sürekli kullandığımız için benzin maliyet olarak bayağı zorlar Randıman alırım diye düşünüyorum tabiki iyi bir usta eşliğinde olması gerekiyor yoksa lpg enjektörlerinin ayarlarını herkes yapamıyor Birde LPG nin oktanı benzinden daha yüksekmiş yazılımı yapan kişi lpg ile mi yoksa benzin ile mi kullanacaksın diye soruyor yazılımı ona göre yazıyormuş En azından Gazihan böyle dedi
Çok iyi bir mapping yapılması lazım bence, oturup sabırla uğraşacak böyle. Yoksa üstün körü bir uygulamayla olmaz pek, belki daha bile berbat olabilir veya hadi berbat olmasada verdiğin paraya orantılı sonuç seni tatmin etmez LPG işi bozuyor açıkcası bir de dediğim gibi kendi içinde biraz tezatlık oluşturuyor
atmosferik motorun varsa hiç uğraşma, gereksiz. bizde "akı bokunu kurtarmaz" diye bir deyim vardır. tam bu durum için yani.
Gazihan Lpg li araçlara pek yanaşmıyor haberin olsun kadir
Kafamda birkaç soru var Gazihana mail attım bakalım beni yeterince aydınlatabilecek mi:) Eğer istediğim cevabı alırsam yazın yaptırabilirim Araç turbo :ok: