0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Maşallah :ok: Bu kasaları odum olası çok severim, hep ayrı bir yeri vardır kalbimde, nedendir bilinmez
elinize sağlık..ah o manisa garajı. üniversitede ömrümü tüketti. izmir manisa manisa izmir :kork2:
Babamda vaktiyle 84 model 131 vardı, sonra 94model astra f aldı o kırmızıydı sonra 2004 astra g aldı sonrada 2010 connet aldı ama hep söyleyip dururdu o kırmızı astra başkaydı diye Ben ufak sınıf dizel bir araç bakarken babamın ısrarıyla bu astralara döndüm kasası temiz servis bakımlı buluncada atlayıp aldım 1 parça değişeni 4 parçada boyası var. Tavanın orta kısmında hafif bir güneş yanığı var polisaj kâr etmez. Aracın tek kötü durumu o. Onuda halledersem mis gibi olucak araba
70 hız sınırlamasında 4. vites 2500 devir. 5.viteste 120 3000 devir bu sayede ceza yeme durumu olmuyor. başka bir yerde boya sorunu ile ilgili bir yazı yazmıştım. kaput altında boya numarası vardır. kaportacıya gidip bu boya ile pasta cila karışımı yaptırt. sorun hallolsun. arabayla ilgili bir sorunun olursa bana sorabilirsin. 17 senedir o kadar bakıma gittim ki her haltını öğrendik sonunda...