TTNet'in var ya... Neyse orda çalışan tanıdıklarım var :lol: Gerçi kendileride söver :++:
Günlerden bi gün, TTNet sefaletindeyim o zaman, modemde internet ışığı gitti, internet yok evde. Bizim evde internet önemlidir, babam ve ben hafta içi mesai saatlerinde çok mühim şeylerle ilgileniyoruz yani affı yok, neyse TTNet gitti.
Aradık, bekleyin gelir, resetle, yok bilgisayarında ethernetinde sorun, yok bilmem ne, yok şöle yap, bi çık dolaş gel demeye gidecek olay...
Bende mecbur gittim Telekoma, ekibi getirdim, apartmanın altında orda herkesin tlf. hattının olduğu bi kutu var adamlar oraya baktı sorun yok, dediler sorun yolda hatta başka yerde, ortada bi yerden kablo zede görmüş veya bişi olmuş vs....
2 gün internet yok.
Babamda aradı Superonline'ı, mutabakata varıldı, bütün sitemiz (1100 daire mi ne var) Superonline Fiberci oldu.
Sen bana öle çakarsan bende böle çakarım dedi peder. Kaç aboneden oldular. Sanki bi bunlar var dünyada. Liberal ekonomi kardeşim, ikâmesi var her şeyin, ne ağız burun eğip işkence çekecen.
TTNet mi? Dümdüz soygun....